Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Nowy dział.

Achtung Achtung

Nowy dział.  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pomys? z rozdzieleniem dzia?u lub jego dodaniem, jest dobry?

• Tak.
      4
    • Nie.
      0
    • Zabrak?o tutaj... (napisz w temacie)
      0
    • Nie mam zdania.
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy!

Stworzyłem ten temat, aby wyjść z pewnym pomysłem, jakim jest rozdzielenie działu (modding) na dwa pomniejsze, lub zrobienie nowego o nazwie np. "Tworzenie serwerów". Jak sam opis działu "MC - Modding" mówi, powinien służyć wyłącznie dodatkom do gry Minecraft (czyli modyfikacją/edytowaniem klienta), a nie samym pluginom, które De Facto nie mają nic wspólnego z modami, są jedynie udogodnieniem dla serwerów. Wchodząc na forum, głównie zamierzam pomagać użytkownikom z tworzeniem i edycją serwerów/pluginów, ponieważ na modyfikacjach niestety słabo się znam, jednakże kiedy wchodzę do działu "MC - Modding", często tracę czas na szukaniu takowych tematów, ponieważ znajduję treści związane z modyfikacjami. Z pewnością mogę stwierdzić, że, takie rozwiązanie, jakim byłby nowy dział, znacznie ułatwiłoby poruszanie się w dziale Minecraft oraz wyszukiwanie jakichkolwiek informacji o serwerach/modyfikcjach. W dziale "MC - Modding", można zauważyć, że panuje straszny chaos, jest to spowodowanie połączeniem tematów o pluginach oraz modach, użytkownicy często sami gubią się w tym jaka granica jest pomiędzy modyfikacjami, a pluginami. Mam nadzieję, że moje rozwiązanie zostanie wprowadzone, ponieważ chciałbym, żeby to forum ciągle się rozwijało, a nie stało w miejscu. :)

Proszę, żeby każdy kto czyta temat się w nim wypowiedział, co sądzi na ten temat, czy takie coś pomogłoby w rozwoju forum itp.

Liczę na wasze opinie, odnośnie dodania/rozdzielenia działu.

Pozdrawiam Achtung!

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Tez popieram ale i tak tego niebedzie wystarczy ze 1 osoba z H@ sie nie zgodzi i namówi innych zeby napisali Nie ;//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...