Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aerobiczna 6 Weidera Działa ?

konrad2904

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam ptania dotyczące "Aerobicznej 6 Weidera"

1.Czy działa to Wogóle ???

2.Czy Można schudnąc ???

no wiec i cos do tego jeszcze powiem...

Waże 70 Kilo wiec czy moge spalic przy tym i zeby byly widocznie miesni brzucha???

Dziekuje...

2073018596.png

NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU

Opublikowano

Działa wyrabia kaloryfer. Zrobiłem to już raz i polecam ,ale wątpie ,że za pierwszym razem zrobisz przez te 42 dni(chyba 42dni).Schudnąć schudniesz jeżeli będziesz to wszystko dobrze robił. Jeżeli przestaniesz robić może wywalić Ci brzuch gorzej niż miałeś ,a jak jesteś suchy(chudy) to nie masz po co robić bo nic Ci to nie da :)

Oczywiście brzuszek 1 klasa i mieśnie wyrabia.

+ polecam robić do tego po 100brzuszków dziennie niesamowite efekty.

Opublikowano

To nie forum Kulturystyczne , zapraszam na SFD . A co do a6w nie polecam .

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Tak jak inni : idźcie na forum kulturystyczne. Rozumiem, dział "Pogaduszki", ale tutaj zbyt dużo osób się na tym nie zna. To tak jakbyś napisał na forum kucharskim, jaki samochód kupić. A6W jest dobra, ale są lepsze ćwiczenia na schudnięcie i rzeźbę. Poza tym do ćwiczeń potrzebna jest dieta, bo ćwiczenia + frytki + cola + czipsy = gó*no, a nie efekty.

7m9a.png

Opublikowano

to do koxxxik12

no dobra zrobie te 42 dni... schudne i jak chce zrobic miesnie to co mam robic ?? odnowa 42 dni czy gdzies za 1 miesiac 2???

2073018596.png

Opublikowano

Żeby wyrobić mięśnie to przytrzymujesz ćwiczenia, a żeby schudnąć robisz je jak najszybciej, czyli nie czekasz tych 3 sekund, ale jedziesz "na speedzie." Ja zrobiłem 6 Weidera dwa razy i jakoś coś poprawiło, ale potem przestałem ćwiczyć i przez 2 tygodnie wróciło do normy.

Opublikowano

Niby tam działa. Ale w uj przeciążasz kręgosłup. Więc zastanów się czy warto płacić zdrowiem za ebany brzuch ;)

skpUo.png

Opublikowano

Żeby wyrobić mięśnie to przytrzymujesz ćwiczenia, a żeby schudnąć robisz je jak najszybciej, czyli nie czekasz tych 3 sekund, ale jedziesz "na speedzie."

Znów pierdolisz od rzeczy, a twoje tezy nie mają żadnego potwierdzenia w rzeczywistości.

stara gwardia | aktywny od 2007 | 4 user na forum | król forumka, hejterów i trolli | ex mod csa | ex gold member

lastfm_red_small.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...