Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]pliki serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mój pierwszy post tutaj nie wiem czy dobry dział mam nadzieję że dobry ;p no i bądźcie wyrozumiali :D a więc potrzebuje linki do plików serwerowy , tak wiem w google wpisać i tutaj też było masę takich tematów /działów ale...jak przychodzi do ściągania to niestety większość jest już nie aktywna po za tym ściągnełem już kilka tych plików i niestety jedne są nie kompletne drugie z wirusami no i nie mogę stworzyć własnego serwera a męcze się już ze dwa dni z tym xD więc bardzo proszę o pomoc. :) aa i jedna sprawa moze będzie lepiej jak ktoś z tym pomoże też bo założyłem niby serwer wszystko zrobiłem niby ten serwer jest ale nie mogę się dostać na niego xD tzn. wrzucam tą głowe sury i całą reszte :D no i wyskakuje mi antywirus pokazuje że tam jest coś i usuwam a to było jakoś "mc.exe" czy coś takiego no i jak klikam na tą głowę to wyskakuje mi okienko i cchinskie znaczki czy towina tego pliczku co skasowałem ? czy może to że mój metin PL nie jest cały tylko troche z priva ? jak tak to proszę bardzo mi powiedzieć , z góry dziękuje za pomoc :):)

Opublikowano

mam końcówkę hamaczi z 100 a spolszczenie tzn jak zrobić ?? i clienta ściągnąć z 2008 ?? czy chodzi że tego mojego metina co wczęśniej ściągałem i tam teraz priv jest ?

Opublikowano

cholera no co jest ;/ koleś tam podaje wszystko okej tylko ściągne i pokazuje wirusa "Win32/Heur" mam avg ściagnełem to z filmiku wirus na innych stronkach ten sam wirus na chomiku też ten wirus noo ejj co jest ;/ czy może to się pomija że to tylko mylone jest z wirusem ?? cholera nie chce mi sięrobić wszystkiego od początku jak już mam praktycznie gotowy serw :(

Opublikowano

zrobiłem to z tym spolszczeniem pominę fakt iż wyskoczył wirus ;p (zignorowałem) no i dalej są akieś chinskie znaczki tylko trochę inne no i dalej nie chce mnie wpuścić ;/ trzeba kasować serw i robić nowy... ??

Opublikowano

Na spolszczeniu chinskie znaczki OoO...

Pobierz pliki od takiniesmialy+ najnowszy client z PL

wgraj do niego to

DL:

http://www.sendspace.com/file/ekg6d0

Skan:

https://www.virustotal.com/file/75429ceae90984ec0c37aa68b4e3953f4b13490be06ed642b24fc7ffb8848ebe/analysis/

i będzie all śmigać,

Jak pytania to zapraszam na PW.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...