Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]czy istnieje chack do warrock na dinar

kartografia1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie czy istnieje i czy mozna bendie za te dinary kupowac bronie bo som w ruznych ale jak sie normalnych dinaruw niema i sie to wlonczy to tez niemozna kupic prosze o link na gg43637239 lub skype bartek.w76

Opublikowano

mi chodzi by pszezcos doladowac za free i zeby zanie kupowac normalnie

a nie tak jak w innych chackach ze pisze ze masz dinar a to tylko pisze a niemozna za nie nic kupic

Opublikowano

No ale Ci tłumaczę, że to inaczej nie działa. W cheatach opcja Dinar dodaje nam te dinary ale nie możemy nic za nie kupić. To samo jest w przypadku Premium, które też widzimy tylko wizualnie, a tym bardziej z opcją Level, by sobie ustawić jaki lvl chcemy ale tak na prawdę go nie mamy.

Opublikowano

to wiem ze z lvl i z premium ale ostanio bylo cos na jakims chaku ze doladowalem normalni schodzily dinary jak doszyly dinary do 0 moglem se kupic bron ze dodajom mi sie dni tej broni ze z 7 dni na 14 dni

Opublikowano

Powtarzam nie ma takich cheatów. Załóżmy, że założyłeś nowe konto i masz te 30.000 tyś. dinarów na start, wtedy w hacku ustawiasz sobie na 200.000 tyś. dinarów i zaczynasz kupować i gdy zejdzie Ci te 30.000 tyś dinarów to już nie będziesz mógł nic kupić i nie ważne, że będzie pisać, że nadal masz te 170.000 tyś dinarów, bo to tylko wizualnie.

@down

To Ty mnie nie rozumiesz. Bo coś takiego co piszesz, po prostu nie istnieje.

Opublikowano

#kartografia

Zrozum, że nie ma czegoś takiego jak "Darmowe premki / NX / Dinary" itp. do WarRock'a

Nie ma i nie będzie, koniec tematu i Adrenalina mówi bardzo dobrze

Nie ma nic za darmo. Nawet za czasów G1, żeby dostać głupią premke 3dni musiałeś robić reklamy - ale coś robiłeś i oni na tym zarabiali.

Nawet za przeproszeniem na strzał po ryju, trzeba sobie zarobić. Nie ma nic za darmo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...