Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dash

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aha o.O

To były żarty... 20zł za takie konto? To ja sprzedam zbanowane konto daro za ruski chleb.

Opublikowano

BEKA

ZARAZ SOBIE ZROBIE NOWE GG DAM NICK KOKOSZ I POWIEM, ŻE SPRZEDAM KONTO. KOKOSZ TEŻ DOSTANIE PERMA? xD

adblockb.png
Opublikowano

Witam wszystkich czytających ten post,

Na wstępie przepraszam administracje za kłopoty. Z jednej strony jest troche w tym mojej winy. To więc składam wyjaśnienie:

Tak, przyznaję się że pisałem to ja. Była godzina ok 15. Nudziło mi się. To mówię sobie, pospamie do kumpli na gg i ciekawe co odpiszą.

Jednak osoba Gryffin / Devoys / Kacper, jak zwał tak zwał, wkopała mnie mimo tego że darzyłem go szacunkiem i zaufaniem. Chyba nie sądzicie żebym sprzedał tak naprawę nic nie warte konto? :O

O co proszę? Z tego miejsca ubiegam się o odbanowanie konta Dash, poczym zbanowaniu tego konta z którego piszę wyjaśnienie.

Chcę jeszcze zaznaczyć, że ten incydent nauczył mnie czegoś... Że w internecie nie ważne jak długo kogoś znasz, jakie są pomiędzy wami relacje to i tak ta osoba może okazać się zwykłym, pospolitym społeczniakiem. Tak Gryffin o Tobie mowa. I żeby ładnie zakończyć dam Ci radę. Jak powiedziałeś "A" to czemu nie możesz powiedzieć mi "B" tylko blokujesz na gg?

Reasumując przepraszam za zaistniałą sytuację i proszę o odbanowanie.

@do wszystkich kumpli czy też nie.

Proszę, nie spamujcie tutaj bo pogarszacie tylko moją sytuację a i Wy dostaniecie karę w postaci warna 5%.

@edit.

Prosiłem kurwa nie spamcie tutaj -.-

Przez takich baranów jak wy zamykają tematy w zb i później nie ma jak wyjaśnień dawać.

Opublikowano

Sprzedam konto Paweł_cs 2229 postów, postwitter.

Konto jest zbanowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...