Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Download Manager

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam z tym programem problem. Daje "dodaj pobieranie" daję tam link daję ok a tam zamiast "nazwa pliku.rar itd" to index.html. Jak mam coś tym pobrać?

Opublikowano

Jeśli chcesz coś tym pobrać to pobierasz normalnie jak każdy plik i wyskakuje okiento z tego programu dajesz tam ściągnij i gotowe ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jak nie wyskakuje to może przeglądarkę masz nie dodaną. Wejdź w opcje->ogólne->dodaj przeglądarkę i dodajesz jakiej używasz a następnie ok.

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Nie mam takiego czegoś jak dodaj przeglądarkę. Jak ktoś ma ten program to może skontaktujemy się na gg będzie szybciej.

Dobra niech będzie osiem lajków jak program zacznie pobierać.

Opublikowano

Nie wiem u mnie normalnie wyskakuje .

http//addons.mozilla.org/firefox/downloads/latest/220/addon-220-latest.xpi?src=search

To spróbuj zainstalować .

Opublikowano

To zainstaluj mozille i pobieraj przez mozlillę wtedy będzie działać :) A na Chrome se możesz normalnie inne rzeczy przeglądać ;)

Opublikowano

To zainstaluj mozille i pobieraj przez mozlillę wtedy będzie działać :) A na Chrome se możesz normalnie inne rzeczy przeglądać ;)

Rozjebałeś system.

A może autor tematu, zechciałby sprawdzić jakie przywileje ma darmowy użytkownik na serwisach typu hellshare

Cyt z pamięci " Może pobierać menagerami plików - X " (X czyli, że nie) byś miał premium szło by normalnie, polecam stronę, rapidox.pl (Darmowe premium na serwisach) 2 Gb z za 2,46. Jak byś miał problemy pisz :)

3t6EGVz.png

Opublikowano

@UP Rozjebałeś system.

A może autor tematu, zechciałby sprawdzić jakie przywileje ma darmowy użytkownik na serwisach typu hellshare

Cyt z pamięci " Może pobierać menagerami plików - X " (X czyli, że nie) byś miał premium szło by normalnie, polecam stronę, rapidox.pl (Darmowe premium na serwisach) 2 Gb z za 2,46. Jak byś miał problemy pisz :)

Rozjebało to mnie to : "polecam stronę, rapidox.pl (Darmowe premium na serwisach) 2 Gb z za 2,46"

Ściągnięcie przeglądarki to kilka min . Mozilla nie śmieci przecież znowu tak komputera. A jeśli chce szybciej żeby pobierało to się poświęci ...

Opublikowano

Z tą mozillą może być problem bo jak ostatnio ją miałem to coś kompa lagowało ale najwyżej ściągnę pobiorę to i skasuję.

Opublikowano

@UP 2, koleś ale to nie przez mozille... xD To przez serwis z jakiego ściąga, nie ma na nim premium, i dla tego nie może pobierać przez programy typu J Downloader itp itd, ponieważ to strona nie pozwala na pobieranie takimi programami.... <_<

A jeśli chce szybciej żeby pobierało to się poświęci ...

Bez obrazy, ale jak myślisz ze zmiana przeglądarki na Mozille, zrobi żeby się szybciej pobierało to dziwny jesteś xD

Powtarzam, że to serwis robi że wolno się pobiera i nie może pobierać takimi programami jak J Downloader bez premium

@@@Down

Z jakiej strony pobierasz? Niektóre pozwalają na menagery, ale ciągle prędkość np nie może przekroczyć 150 kb/s

3t6EGVz.png

Opublikowano

Jakim08 to nie wina strony. JDownloader normalnie pobiera tylko okropnie wolno. A ta mozilla nic nie dała dalej index.html. Kurde chyba muszę w niedziele cały dzień przez chroma pobierać.

Edit

Oto link http://download.hellshare.pl/css-by-lukasz-rar/4942274/. JDownloader normalnie pobiera tylko że wolno i nie można wyłączać bo przestaje pobierać.

Opublikowano

No na tej stronie nic nie pisze że nie można używać Menagerów pobierania, ale normalnie idzie po 10 kb/s może 20 kb/s tak? Bez premium ;) Raz miałem premium (nie kupiłem, ale miałem :D) I szło z prędkością maksymalną (500-700 kb/s)

3t6EGVz.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema, mam mały a raczej średni problem z tym programem bowiem już go nie chce i go odinstalowałem lecz gdy chce coś pobrać wyskakuje błąd że trzeba zainstalować ten program... Jak to naprawić ? (Ja wole pobierać przez przeglądarkę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...