Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Mg36

adam12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to kupuje temat może być do zamknięcia chyba że ktoś chce się jeszcze wypowiedzieć to proszę :)

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić MG36 z pakietem to się nawet nie zastanawiaj. Co prawda nie wiem co jest w tym pakiecie ale samo MG36 bez żadnych dodatków wymiata!

Opublikowano

MG36 w grze jest często opłakiwana iż jest "OP". Więc zapewne jednak jest dobra.. nawet bardzo dobra. Chodź "lar" też nie jest zły.

Co do m27-iar mogę się zgodzić dopiero wtedy kiedy przeniesiemy dodatki z zestawu jakie otrzymujemy przy mg36 dopiero wtedy takie dodatki jak będą zastosowane przy m27-iar to można nieźle kosić aczkolwiek tak czy siak zdaje mi się,że będą cię ludzie wyzywać od noobow/cheaterow itp.Ja już mam coraz częściej takie wyzywki chociaż gram bronią mg36 z dodatkami i z wylosowanym celnikiem m145 p2.Ludzie się zaczynają oburzać ich to boli... heh niektórzy by tylko chcieli stanać blisko siebie i żeby to tylko mogli jak najłatwiej zabijać bez przeszkód.Inni grają ze strzelbami czy famasem czy nawalaja z rpg itp. i tych ludzi wyzywają od noobów ja co prawda tymi broniami nie gram,ale mnie to wali mogą do mnie ze wszystkiego walić bo i tak problemów nie widze bo sobie poradzę.Dla mnie to osoba która takie osoby wyzywa od noobów dla mnie sama jest noobem bo nie może sobie z taką osobą poradzić.

Sorry za końcowy offtop musiałem to napisać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...