Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Zamykac

baladinus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo dostalem bana ale nie wiem za co . Nie gralem na hakach mialem staty 16:3 i mi pisza ze mam bana teraz gram sobie i mnie wywala chce wejsc na konto i pisze mi ze mam bana a na hakach nie gralem !!!!Pomozcie mi bo mi zal konta poniewaz mialem preme , sliver, psg i i 350 g1 pomozcie mi to konto odzyskac !!!!!!!!!!!!Jak was prosze !!ZA POMOC DAM 10X5

Dajcie mi jakies namiary na admina !!(moj problem ze z angielskim u mnie slabiutko):(:(:(:(:(:(:(

Specjalista
Opublikowano

http://translate.google.com/translate_t#

Przyjaciel każdego w pisaniu listów oficjalnych , jak i mniej oficjalnych , wymagana lekka znajomość gramatyki i leci jak po lodzie.

PS: przykład

Dear, K2

Yesterday, (data)

my account was blocked.

I do not know the reason of that turn.

Please , can You complain that reason?

Handed player, (nazwa konta)

oczywiście to jest tylko przykład i w prawdziwym tickecie napisałbym co najmniej 2x tyle , ponieważ wtedy list wygląda na pisany przez poważnego człowieka , nie dziecko w wieku 10 lat(chodź i tacy są nieraz bardziej kompetentni niż starsi)

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Miałem tak samo i też myślałem że mi onto zbanowali i napisałem nawet tutaj temat ale jak się okazało był to tylko bug gry i konto było odbanowane. Sprawdź czy na pewno masz bana.

1373662483-U83583.png

Opublikowano
Miałem tak samo i też myślałem że mi onto zbanowali i napisałem nawet tutaj temat ale jak się okazało był to tylko bug gry i konto było odbanowane. Sprawdź czy na pewno masz bana.

Ułatwie sprawe i powiem ze sprawdza sie to na ops.warrock.net :)

Jestem fajny i robie tekstury. :3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...