Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Injector i dll

karton127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż po wielu próbach grania normalnie w battlefield play4free doszedłem do wniosku że nie bd dawaj ci tym debilom co dają się ponieść i grać nawet w tej grze na cheatach, tak więc wszedłem na yt sciągnołem inejctor i plik dll i po wlączeniu gry wszystko hasa ale jak klikne "graj teraz" to podczas ładownia pisze "Ze program przestał działać".

Pomoże ktoś ?

one_piece_anime_1600x1200_wallpaper_9674

Opublikowano

@gilianv13 już nie mam cierpliwości do takich ludzi jak ty... Nie wiesz ze to forum dla cheaterów ogarze na górze masz przycisk wyloguj i tak zrób...

Coddzienie ci sami ludzie..... :angry:

Poda ktoś dokładne ustawienia Aima tak aby namierzał na głowę ? bo używam z jedengo i nie namierza ....

http://www.mediafire.com/?ffufyys9k45roe8

Opublikowano

ja pieprze skoro nie nawidzisz Cheaterow to w ogóle tutaj nie wchodź, fakt że w grze tez mnie wkurzają ale sam uzywam

MPC Forum - Multi Player Cheat Forum

Opublikowano

@up Słuchaj już ogarnołem że muszę przetrzymać "V" aby aim był aktywny .... ale jest problem gdy trzymam właśnie v to on tak trzęsie a po chwili trzymania celownik ląduje na podłodze. Mógłbyś powiedzieć jakie mam opcje dokładnie zaznaczyć ? w moim przypadku bd to dll "Mr Menables Favriote Hack 1.0" aby celownik podczas trzymania kogoś na mószsce nie musiał lądować na podłodze?

A ty zapewne mówisz o tym dll "BFP4f" że trzeba ustawiać za pomocą strzałek, mógłbyś nawet i w tym mi pomóc, gdybyś zrobił screena z prawidłowymi opcjami aimbota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...