Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was jestem tu nowy i mam do was kilka pytań

1.Przez ile jest Sbot darmowy

2.Czy leca za nim bany?? (Wiem Wiem pisze to w innych tematach ale wole byc na bierzaca)

3.Jak cie zlapia na banie to dostaje sie go na 7 Dni ?? za 1razem ?

4.Jakim charem najlepiej i szybko sie wbije hight lvl +70 ehhh... :D , bez giniec :D

PoZdAWiAm!! :D

Opublikowano

1. Nie jest i nigdy nie był darmowy

2. Tak (jak za każde nielegalne oprogramowanie, ale w przypadku SBota mało banów było)

3. Za 1 razem 7 dni, za 2 razem 14 dni, za 3 razem 4ever

4. Full Str Bow, Wiz/Cler lub Wiz/Bard, Rogue/Cler lub Rogue/Bard ew. Battle Bard/Cler ;)

Opublikowano

zdecydowanie nuker s/s jest najszybszy w expieniu na bocie i chyba właśnie z tego słynie ; )

Full Str Bow

eee ... właśnie full str bow jest pod pvp -.- full int bow jest pod pvm . A z padaniem to jak jest full int pierwszy lepszy cold z mana shield to nie pada prawie nigdy na wyższych lvl-ach (mówie o pvm)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
zdecydowanie nuker s/s jest najszybszy w expieniu na bocie i chyba właśnie z tego słynie ; )

eee ... właśnie full str bow jest pod pvp -.- full int bow jest pod pvm . A z padaniem to jak jest full int pierwszy lepszy cold z mana shield to nie pada prawie nigdy na wyższych lvl-ach (mówie o pvm)

mi na pvm full str świetnie sobie radzi, weapon mam tylko +3, a na 70 lvlu ze słabym setem i gapem 4 wbijam na bocie 1,5% na 1h, średnio 30% dziennie.

Opublikowano
mi na pvm full str świetnie sobie radzi, weapon mam tylko +3, a na 70 lvlu ze słabym setem i gapem 4 wbijam na bocie 1,5% na 1h, średnio 30% dziennie.

no i to jest slabo . mam 85 bow i mialem 85 nukera i dla porownania bow ma 1.21%/h srednio a nuker 2.03%/h wiec jest roznica;]

@edit obydwa chary mialy gap3

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Słuchaj kupujesz bota (konto) za 25zł i mozesz botowac przez 30 dni 24/7 i po 30 dniach musisz doladowac za 25zł... a ten koles sprzedaje konto nieaktywne i doladowanie do niego za 45zł... rzecz w tym ze teraz osoby ktore nie maja wczesniej kupionego konta nie moga kupic nowego... bo sprzedaz dla nowych jest zamknieta... mozna tylko doladowywac stare konta... a ten koles z allegro sprzedaje stare konto i od razu Ci je zaladuje... mam nadzieje ze to Ci pomoze

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

aha dzeki juz scaglem sbota z mpcforum teraz zamowie te konto bo niemam a juz niemozna zakladac.... To tyle chcialem wiedzec jak czegos niebede wiedzal bede pisal tu bo poco zakladac nowy temat

Ostatnie pytanie: Czy wizzardem czesto bede padal na bocie ??

Admin Cienia
Opublikowano
aha dzeki juz scaglem sbota z mpcforum teraz zamowie te konto bo niemam a juz niemozna zakladac.... To tyle chcialem wiedzec jak czegos niebede wiedzal bede pisal tu bo poco zakladac nowy temat

Ostatnie pytanie: Czy wizzardem czesto bede padal na bocie ??

To zależy od wielu czynników, jaki build, jaki set, jaki gap, jakie moby.. Możesz często padać, możesz rzadko lub wcale.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...