Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na mój nowy serwer [Frakcje] 24/7 !

GoesLikeHell268

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer robiony przez jakiegos pseudo 10 latka,

Pierdolony admin zachowac sie nie umie.. ;]

A jesli chodzi o graczy to jest tam takie dziecko neo : 1sharp czy jakos tak, dzieciak grac nie potrafi na dodatek czituje i obraza wszystkich wokol.

Pierdolic ten zjebany serwer i ludzi tam grajacych ;]

Opublikowano

Widać kto tu jest dzieciakiem, po 1 sami zaczęliście zaczęliście, ty i twój kumpel który jest tak samo walnięty jak ty, wyzywaliście mnie, obrażaliście i atakowaliście wiedząc że zaraz zginiecie ponieważ nie posiadaliście miecza. W końcu mnie ubiliście i zabraliście moje itemy, podzieliliście się mieczami (ciesząc się przy tym jak małe dzieci, które dostało nową zabawkę) i poszliście kopać cobla, zemściłem się i ubiłem was 2 drewnianym mieczem. Zaraz po tym zaczęliście obrażać nie tylko mnie ale też serwer i admina, wyzywając mnie przy tym od czitera, bo zabiłem was drewnianym mieczem sam, gdy wy byliście we 2 i mieliście kamienne. Nie trzeba mieć czitów żeby wygrać PVP z lepiej uzbrojonymi przeciwnikami, trzeba po prostu trafiać w przeciwnika a nie w powietrze, tak jak wy to robicie.

A co do serwera, to nie polecam. Serwer na chwilę i tyle, gdy wszedłem, admin dopiero zaczynał budować spawn, po prostu wgrał parę pluginów, zareklamował i odpalił serwer, to potrafi nawet kolega wyżej ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...