Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hack, który sam zbiera itemy.

Breksiu ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, poszukuję jakiegoś bota który sam zbiera sztaby :D

Dokładnie chodzi mi o PandoraMT2 bo tam się dropi sztabki i nie chce mi się ich samemu zbierać. Czy jest jakaś funkcja w modzie albo coś abym dropiąc nie musiał zbierać ich zamodzielnie tylko aby same się podnosiły :P

Opublikowano

Pamiętam że było takie coś w Easy Metin ale działało to tylko na Globalach.

Nie wiem czy teraz wgl jest takie coś...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja mam Dobry sposób. Słuchaj wpisz na chacie /cguild Stwórz byle jaką Gildie i Kliknij F6 i tam wybierz Exp Guild Donator czy coś takiego. i tam wpisz 5%. Poźniej Pozbieraj sobie całe eq Itemków z ziemi Zostaw sobie wolne 3 Miejsca na Sztabki. Później F6 i włącz Auto PickUp i DropHacka jak bijesz to moby nie odlatują ;) Wtedy Samo ci Zbiera Sztabki. Podoba się ? Daj Lubie To!

Opublikowano

Cześć, poszukuję jakiegoś bota który sam zbiera sztaby :D

Dokładnie chodzi mi o PandoraMT2 bo tam się dropi sztabki i nie chce mi się ich samemu zbierać. Czy jest jakaś funkcja w modzie albo coś abym dropiąc nie musiał zbierać ich zamodzielnie tylko aby same się podnosiły :P

Nie ma czegoś takiego, żeby zbierało za Ciebie tylko sztabki. Jak już to drophack, który zbiera wszystko co na ziemi będąc z kimś w PT.

Ta funkcja jest bodajże w MH od kamera z tego co pamiętam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...