Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyblock HELLGAME.org [Aktualizacja] [100 slotów][no-Premium][Autorskie pluginy][24/7][Online]

Gość shizeR_sR

Czy podoba ci się serwer?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci si? serwer?

• TAK jak najbardziej ;)
      2
    • TAK
      0
    • Nie
      0
    • Taki sobie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebiście nie przemyślane nowe receptury craftingu tak samo jak ten wasz zombie apocalypse.

1. Na chuj bedrock z diamentu? postawią go i dupa.

2. Za mało butelek z expem... one gówno dadzą. max 10 lvli a późnej o 1-3 wiecej za każde 10 butelek :O

3. TNT z diamentowego miecza i obsydianu? bezsens.

4. dziwna receptura na gąbkę.

5. glowstone z redstone lamp? O_O

co do tych "procentuf" to jest tak. że jeżeli masz 20% szans na coś fajnego to wejdzie to za piątym razem. Myślący skuma o co chodzi.

graphic.png

Opublikowano

Zastanawiam się ile tak jeszcze będzie. Pierw SkyBlock - później eureka odkrycie nowosć ZOMBIE MOD. Później upadek - znów skyblock. Serwer już się ustatkował i jest zmierzony w jednym kierunku czy tylko znów jakiś czas i off ;x. Po drugie dzisiaj nie mogłem wbić, bo widziałem ze jest dostępny 0/100, ale socket.java connection .... Więc jak już bedzie 100% to wbije.

#edit.

Ok. Serwer już działa, tzn nie mam już error'a.

Gość shizeR_sR
Opublikowano

Yrokin no może ale niektóre to może być bezsens ale przecież nikt nie zabrania dodawania tego co nie?

Opublikowano

Shizer nie chcący zablokowalem cie na skype :D napisz mi na pw co chciales z serwerem zapewne :P

Zastanawiam się ile tak jeszcze będzie. Pierw SkyBlock - później eureka odkrycie nowosć ZOMBIE MOD. Później upadek - znów skyblock. Serwer już się ustatkował i jest zmierzony w jednym kierunku czy tylko znów jakiś czas i off ;x. Po drugie dzisiaj nie mogłem wbić, bo widziałem ze jest dostępny 0/100, ale socket.java connection .... Więc jak już bedzie 100% to wbije.

#edit.

Ok. Serwer już działa, tzn nie mam już error'a.

DZiala Dziala ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...