Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Ng Czy Elfbot

hatero

Tibia Ng Czy Elfbot  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tibia Ng Czy Elfbot

• Tibia Ng
      15
    • Elfbot
      32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieć tak!

Co radzićie.

Elf Bota czy Tibia Ng?

I jakie jest prawdopodobieństwo na dostanie automatycznego bana?

Więc co mi polecacie używać aby nie dostać bana?

Jakie jest prawdopodobieństwo!

Opublikowano
Więc polecasz mi Elfobta jest mniejsze prawdopodobieństwo na bana? :)

Bo jak bociłem na NG to już dostałem raz bana więc chyba bede teraz na Elfie.

i to wcale nie oznacza, że znowu nie dostaniesz bana

jak nie chcesz go dostać to nie boć - proste

Specjalista
Opublikowano

Szczerze , to nie wieżę w ten ich cudowny automacik... Ja od kilku dni stawiam na ng + responder i jakoś nic się nie dzieje. Poza tym mam sąsiada 142 ek i on jedzie na bocie już z roczek i jakoś bana nie wyłapał... Z kolei oni banują teraz ok. 2000 kont , jak podzielimy tą liczbę na liczbę światów to wyjdzie ok.40 kont na świat , więc uważąm że GM sprawdza i a potem banuje pod koniec.

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

lepszy NG bo weźmy tak dasz elfa gdzies na noc z rana się budzisz a tu debug^^ a na NG dobrze sie boci i nie mam zastrzeżeń(jedno ze po resecie muszę odnowa włączyć tibie i bota, a przecierz to nic takiego...)

Opublikowano
lepszy NG bo weźmy tak dasz elfa gdzies na noc z rana się budzisz a tu debug^^ a na NG dobrze sie boci i nie mam zastrzeżeń(jedno ze po resecie muszę odnowa włączyć tibie i bota, a przecierz to nic takiego...)

haaaa i tu w razie loga jest lepszy elf ^^

ponieważ są skrypty na antyloga jeśli chcecie to wam mogę podać ;]

Opublikowano

Debugi są bo net nie wyrabia .. nie ważne czym botujesz.. : s

co do bota

Paladyn , Sorcerer , Druid = Elfbot.

Knight = Ng.

Co do skryptów więcej i łatwiejsze są na Elfie

jeżeli chodzi o wary to Elfbot =s

Opublikowano

@UP Ale zes sie popisla -.- dlaczego Knight pod NG ma byc ja tam boce na elfie i jest git mam fajne skrypty itd boci sie fajnie.Z elfem nie mam obawy o bana bo takowego jeszcze przez Elfa nie dostalem a na NG 3 konta BAN.

Wie moj glos wedruje na ELF BOT

-

Opublikowano

A nad czym się tu zastanawiać? ELF BOT skrypty łatwiej się robi i ma lepsze menu więcej funkcji lepiej wydać te 30zł więcerj i mieć pewność, że bot w 100% zrobi all za nas

Opublikowano

Polecam ci elfa ogarniety bot ucieka przed potworami konczy sie cap odnosi kase sprzedaje viale kupuje new manaski i wraca na expa na ng takie cos bys ustawil? moze ale zajelo by ci to w Chuja czasu a watpie ze bys napisal na ng takiego ogarnietego skryta a w elfie wystarczy przeczytasz raz lub dwa poradnik i all umiesz bynajmniej ja :)

Opublikowano

Elfbot ma praktycznie nieograniczone możliwości ;) masz scrypty na wszystko, np ze ci robi postman questa calego albo yalahar questa ;)

Znajdz cos takiego w ng!

BTW: W czasie massbanów bocilem i ja na 8 mc ani jednego bana nie dostalem na elfbocie, a ziomek mial tylko 1 clienta na elfie swoim rp i wylapal bana. Teraz pytanie na jakim oni patencie leca ; D

Opublikowano

Mam pytanie ma ktos instrukcje elfa na ng boce 3 miesiace i nie zbanowany 68 knight /75/72 ?

I jak zaladowac skrypty ? Bo z wapointami nie mam problemu ;]

Opublikowano

Takie same jest prawdopodobienstwo ze dostaniesz bana niezaleznie na czym bocisz czy to NG, Elf, Blckd czy TA. zalezy to od tego jakich uzywasz opcji. Najwiecej banow jest za mana training dlatego ze w takich samych odstepach czasow pisze to samo~ Do mana trainingu ja uzywam skrypta ktory losuje ilosc many i przykladowo exuruje sie, ten skrypt jest tu gdzies na forum bo go wrzucalem. Co do bota bierz ktorego chcesz niby ten Elf ma wiecej opcji ale ng potrafi to samo tylko jest wiecej roboty. Wybor zalezy od Ciebie.

Pzdr, CZP! =)

Opublikowano
Debugi są bo net nie wyrabia .. nie ważne czym botujesz.. : s

co do bota

Paladyn , Sorcerer , Druid = Elfbot.

Knight = Ng.

Co do skryptów więcej i łatwiejsze są na Elfie

jeżeli chodzi o wary to Elfbot =s

nieslyszales o takim czyms w elfie jak

auto 200 say 2 spamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspam

spamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspamspams

pamspamspamspamspamspamspamspam

w hotkey??-.-

niewiem czy poprawnie to napisalem

Opublikowano

Oczywiscie elf. Jak dla mnie troche trudniejszy w obsludze ale o wiele lepszy od NG!

Czy wiesz, że użytkownik, który napisał post wyżej...

-Lubi traktować świat z przymrużeniem oka?
-Nie wstawia prośby o gwiazdki do podpisu, bo lubi doceniać userów, którzy sami dadzą mu te gwiazdki?
-Interesuje się aferami w polityce?
-Nie jest spamerem, przez co ma żenująco mało napisanych postów?
-Jest fajny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...