Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi nie dające grać

LukaszOmG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma problem z tf 2 gdyż mam duże lagi można powiedzieć że nie da się grac nie jest to sprawa pingu gdyż mialem 28 ping to samo i ping 100 to samo raczej nie jest to wina sprzętu mam wszstko ma minimalne powiedzcie co mogę zrobic i co zmienic w opcjach gry za pomoc like!

a0544f830ad29c71b3810d43624f326d02edbadd.png

Opublikowano

Mozesz poszukać jakiegos configu obnizajacego fpsy. Jaki masz sprzet? Moze po prostu jest za slaby na ta gre?

Sprobuj powylaczac wszystkie niepotrzebne programy w tle, aby obnizyc zuzycie procesora.

76561198026780786.png

Opublikowano

up mam all wyłączone obnizyc zuzycie procesora nie umiem ;d

wsztko mam wyłączone a configi chrisa czasem by mi nie pomogły wrazie czego dajcie link i instrukcje

a0544f830ad29c71b3810d43624f326d02edbadd.png

Opublikowano

Przetłumacze, bo mam czas :)

Installation

1. Download the config you want to use.
  2. Save the config as autoexec.cfg in %PROGRAMFILES%/Steam/steamapps/%username%/team fortress 2/tf/cfg.
  3. Go into Steam, right-click Team Fortress 2 and select Properties.
  4. Select Set launch options...
  5. Paste the launch options from the top of the config, replacing WIDTH and HEIGHT with their respective values.
  6. Click OK, and then close the properties window.
  7. Launch TF2, then quit.
  8. Remove -dxlevel xx from the launch options. [/quote]

Instalacja:

1. Pobierz config który chcesz użyć

2. Zapisz config jako autoexec.cfg w %PROGRAMFILES%/Steam/steamapps/%username%/team fortress 2/tf/cfg.

3. Wejdz w biblioteke gier, kliknij PPM na TF2, a następnie properties (nie wiem jak to jest tłumaczone w PL wersji steama, najprawdopodobniej ustawienia - jest ostatnia z opcji)

4. Wybierz "ustaw opcje uruchamiania (lub cos w tym stylu, jestem pewien ze sie polapiecie)

5. Skopiuj opcje odpalania z wybranego przez was configu (trzeba go pobrac ofc) zamieniajac szerokosc i wysokosc na odwrot (np. z 1280,720 na 720,1280 itd)

6. Kliknij OK i wyjdz z okna ustawien

7. Odpal TF2 i wyjdz z niego

8. Z opcji odpalania (punkt 3 i 4) usun -dxlevel xx

Na dole macie download:

Performance - osiągi

Quality - jakość

Class - klasa

76561198026780786.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...