Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] DIAMONDMT2.

Malpeex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak : wchodze na serwer, pogram 1 minutke i zatrzymuje mi się całkowicie metin, moge sie ruszać , moge używać skilli , ale nikt poza mną sie nie rusza i po 20 sekundach mnie wywala , juz mam dosyc tego ! ( mam wszystkie komunikatory itp wylaczone , to raczej nie internet bo inne gry mi dzialaja bardzo dobrze )

PROSZE O POMOC !!!!

aha , dodam jeszcze , iz gram takze na serwerze balmora i mam dokladnie tak samo jak opisalem to wyzej .

Opublikowano

Nic innego jak lag. Musisz mieć słabą sieć lub jakieś przeciążenie. Czasami się tak robi. Spróbuj włączyć jeszcze raz clienta.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja ostatnio miewam podobne problemy z niektórymi serwerami, po prostu jakbym miał mega lagi ^^ To nie jest wina sprzętu, widocznie jakieś problemy z łączeniem się z serwerem. Zainstalowałem na nowo clienta gry i mi juz chodzi normalnie :)

bl3nd.jpg
Opublikowano

Nic innego jak lag. Musisz mieć słabą sieć lub jakieś przeciążenie. Czasami się tak robi. Spróbuj włączyć jeszcze raz clienta.

niee , mam internet 24 mb z vectry ;>
Opublikowano

No niby lag, ale nie jest to wina internetu moim zdaniem, bo każdy priw mi śmiga idealnie, a ostatnio na jednego chciałem wbic i po prostu te same problemy miałem co kolega wyżej.
bl3nd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...