Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę wł Cs 1.6 ...

Stivenos3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Mam problem otóż Wcześniej jak grałem sobie w cs wszystko pięknie ładnie a tu nagle wczoraj sobie wbiłem i nie miałem żadnego serva w ulubionych więc dodałem taki jeden server po dodaniu on się nie pojawił w ulubionych więc postanowiłem usunąć cs i zainstalować od nowa więc to zrobiłem i jak wł cs to mi wyskoczył komunikat :

Fatal Error

W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad

i Opcja do kliknięcia [OK] i cs mi się wyłącza

Jak ktoś wie jak mi pomóc to proszę napiszcie mi co mam robić :(

Czytaj Niżej mam jeszcze 1 Problem ;/ wstawiłem Film może jakoś pomożesz?

Dziękuje.

Opublikowano

zainstalowales nowego na tym samym dysku ? jak tak to reinstall i na innym dysku. Chodzi mi o to ze jak na poczatku i pozniej instalowales na C to zainstaluj na D lub innym.

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Opublikowano

ok ok Wszystkim Dziękuje za odpowiedzi Teraz mi działa Cs jak wcześniej tylko mam ten sam bag/bug( jak kto woli ) ... jak gram wieczorem czasami to jak chodzę to mnie cofa tzn mnie zatrzymuje na 1 sek i dalej idę wie ktoś jak to naprawić ? ..

Opublikowano

To dzieje się tylko wieczorem? Po tym co piszesz, wygląda na to, że to zwykły lag ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

ok ok Wszystkim Dziękuje za odpowiedzi Teraz mi działa Cs jak wcześniej tylko mam ten sam bag/bug( jak kto woli ) ... jak gram wieczorem czasami to jak chodzę to mnie cofa tzn mnie zatrzymuje na 1 sek i dalej idę wie ktoś jak to naprawić ? ..

Ping skacze? Może zbyt dużo ludzi na serwerze przesiaduje.

Wpisz w konsoli:

fps_modem 999
fps_max 999
developer 1

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

@Costa1500 : Odp : nie tylko wieczorem rano tak nie mam popołudniu już sie zaczyna wieczorem masakra.. Nagram to jak to się dzieje i może pomożecie ;/

@solo225 : Odp : ping mam 13-20(max) czasami 30 a na servie zazwyczaj jest 4- 9 i na innych serwach też tak mam jak np jest 0 ludzi albo 32 ;/

Nagram to i może pomożecie ;/

Nagrałem Film już właśnie wysyła sie na yt zaraz dam Link.

Oto Link : http://youtu.be/ObcpfCUiwSo

Opublikowano

To raczej przez obciążenie serwera, sam tak miałem na wielu serwerach, po rozmowie z administracją problemy znikły (na moją prośbę na serwerach, których grałem powywalali śmieci z serwera i było ok).

Zgłoś to adminowi.

Opublikowano

przeczysc komputer np. CCleanerem , moga byc jakies smiecie ktore tak robia. Jesli nic nie da to musimy szukac innej przyczyny .

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Opublikowano

To raczej jakiś problem z hostem, napisz na forum serwera. Mi się wydaje że te zwiechy to są od strony serwera.

LIKE!

Opublikowano

UP . Ty czytasz wszystkie posty ? .. czy tylko nabijasz. Skoro ma tak na wszystkich serwerach to nie moze byc wina hosta !.

przeczysc komputer np. CCleanerem , moga byc jakies smiecie ktore tak robia. Jesli nic nie da to musimy szukac innej przyczyny .

Opublikowano

Raz mi się zdarzyło więc nie pyszcz tyle, po za tym co ma do tego mózgu CClener? Jak już coś to skan Sbybotem/antywirem.

LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...