Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

alpha? beta? na czym grać

Vampire155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka ludzie jak w temacie nie podoba mi się wiele żeczy zrobionych przez mojang od 1.6jak potrzebne nożyce czy te chwasty które totalnie są wkurzające nie mówiąc o pasku głodu brrr

więc tak zapytuje na jakiej wersji mógłbym zagrać ja sam zacząłem swą przygode od bety 1.4 i nie za bardzo się rozeznaje w nowszych wersjach ze zmianą na dowolną wersje nie będzie problemu ponieważ mam program MCV wielu ludzi gra na alphie zamiast bety z jakiegoś powodu o których nie wiem bardzo bym prosił o jakieś rzetelne i na temat odpowiedzi zamiast np ty nuubie now6y majnkraft jest zajebiysty

czy hó*u co ty pie****

z góry dziękuje i pozdrawiam

EDIT: mod god old days nie wypali bo modloader mnie nie lubi i po zainstalowaniu go gra mi się crashuje było by to optymalne rozwiązanie lecz niestety nie działa

Opublikowano

Jak chcesz hard survivalu, to pobierz Alphe 1.2.6

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

W alphie nie ma dużej ilości przedmiotów i funkcji, za to jest dużo błędów ułatwiających grę.

No i Alpha w wersji 1.1.2 ma suuuper klimat. 1 biom to jest coś.

:)
Opublikowano

dzięki chyba mnie przekonałeś 1 biom też mi pasuje zwłaszcza że nie lubię zimowego ani jungle dzięki za pomoc myśle że w temacie może się nawiązać ciekawa dyskusja dlatego proszę o nie zamykanie go na razie :)

EDIT: nie ma na tej wersji 1 biomu bo jest też zimowy ale ogólnie spoko gęstość surowców jest nawet ok a może nawet gęściej się spawnią surowce niż na obecnej generator map miodny brak jungli i innych pierdół jak najbardziej na +

no i świetny klimat tylko jakoś przed mieszkaniem nie chcą mi się spawnić moby ani w okolicy co prawda przy drzwiach mam 2 pochodnie ale to nie powinno blokować spawnu all potworów w okolicy :)

Opublikowano

Jak to ciebie Modloader nie lubi ..

usuwałeś folder META-INF?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...