Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Potrzebuję pomocy w założeniu gry]

Tom69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam 15 lat i chciałbym założyć swoją 1 grę internetową i tak :

Mam hosting na cba.pl , mam silnik gry - Unlimited (pobrany z http://gryviawww.pl/download.php)

I tak .. wgrałem wszystkie pliki z silnika na ftp i ustawilem confing i nie wiem czy coś jeszcze muszę zrobić ??? bo wchodząc na stronę gry pisze mi takie coś :

bĹÄd poĹaczenia z hostem

Mógłby mi ktoś pomoc ? Z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

Ups miałem laga i napisały się 3 takie same tematy ... Proszę moderatora o usunięcie 2 pozostałych

Opublikowano

Musisz ustalić połączenie z bazą danych w pliku ustawienia.php lub config.php nie orientuje się jak się nazywa tam ten plik. Musisz także wgrać baze danych. Jeśli chcesz mieć naprawdę fajny silnik musisz się nauczyć kilku języków(PHP5,MySql,HTML,CSS) podałem najbardziej podstawowe. Poczytaj pierw sobie co i jak a nie pisz w odpowiedzi na tego posta ,,Jak ustanowić połączenie z bazą" użyj szukajki.

Pozdrawiam

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...