Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kompem

domi333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiec mam problem gdy gram w coda albo jakas inna gre to po 15-30 minutach gra sie zawiesza i zmienia sie grafika w grze na gorsza/dziwna

temperatura przed graniem plyty glownej 37 stopni, procesoru graficznego 38 stopni, dysku twardego (samsung HD160JJ) 42 stopni a w czasie grania plyty glownej jak i procesora graficzego nie przekracza wiecej niz 47 stopni, a dysk twardy nie wiecej niz 50 stopni.

Parametry, Procesor : Intel Pentium III Xeon, CPUID nazwa procka: Pentium? Dual Core E5400 2.70GHz, Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GT 240, Monitor: Plug and play

Nic nie podkrecalem, komp ma wbudowane 2 wiatraki na karcie graficznej i obok procka, komp wyciaga na high ustawieniach okolo 60fpsow w cod mw3, league of legends, komp ma kilka lat ale wymieniany byl procesor( na dwurdzeniowy ASUSA) i karta graficzna, 2gb ramu z czego pewnie mam troche uszkodzone lecz nie jestem pewien.

Dodam ze komputer odkurzalem tydzien temu, najgorsze jest to ze nie wiem co jest przyczyna, wszystko pieknie do ok. 30 minut, wada karty? plis pomozcie :x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...