Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build]Teemo

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teemo nigdy nie był i nie będzie ad carry, kiedy wy to wreszcie zrozumiecie ?

Równie dobrze nidale czy janna może być ad carry.

Ap czy ad ? powiem tak, w early i mid lepszy jest ap, ale za to w late moim zdaniem dużo lepiej wypada ad.

A co do teemo to moim zdaniem robi się go pod ad z małą domieszką 1hit1effect.

np. Berserki>latarnia>frozen mallet>madred's bloodrazor>guardian angel>tu zazwyczaj co ci brakuje, gdy AS można pd, gdy ad ifinity itd...

Opublikowano

Doran's Blade>>Boots Of Speed>>Mrceury's Treads>>2x Dagger>>Wits End>>Madred's Bloodrazor>>Guardian Angel>>Forzen Mallet.

Dokładniej:http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/get-me-teemo-over-here-with-a-blowgun-82617

f8U07UQ.png

Opublikowano

UP serio ?

Frozen mallet na końcu....

solomid.net zaprasza.

2xUP

Niekoniecznie offtank, bo teemo tak czy siak ma duży boost do dmg z "e".

A gdy kupimy frozen malleta to mamy i duży dmg, spore survi jak na początek i nam nikt nie ucieknie z powodu slowa.

Pamiętajmy, że teemo bez frozen malleta nie ma żadnego cc'eka oprócz ulta, więc ciężko coś zabić.

I dlaczego ty twierdzisz, że offtank ja podałem tylko 2 itemy defensywne: GA i frozen mallet,

a frozen malleta ja używam również offensywnie żeby kogoś dogonić, 2 itemy defensywne to jeszcze nie offtank.

Oczywiście można budować full ad lub full as/ap, ale moim zdaniem to się mija z celem, jeżeli chodzi o postać jaką jest teemo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...