Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sugi91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. :) :)

Mmam problem odnośnie z sroKingiem ponieważ gdy zaistalowalem bota i oczywiście odpalam prywatny serwer czy to "pantuSro" czy to serwer "play sro" świat Zeus gdy włączam Klienta potem bota wciskam inject game to po chwil pokazuje sie okienko injec success! czyli bot powinien działać prawidłowo lecz po chwili pokazuje sie okienko start error(0). link pokazuje jak to wyglada na screnach http://imageshack.us...ztytuu1241.jpg/ Nie wiem co mam zrobic w takiej sytacji ponieważ ściągłem różne wersie Srokinga czyli SROKing for Elite/Eroad badz SROKing for Russia, SROKing for TaiWan, SROKing for International i nie wiem co mam z tym zrobic :unsure: , Prosze o pomoc : :D ) serwery aktualnie maja dużego exp rate itd B) ale interesuje mnie tylko i wylacznie odpalenie bota i funkcjonowanie go poprawnie ponieważ na global bot działa poprawnie :)

z góry dzięki za pomoc:) :rolleyes:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sptubuj tak zrobic.

1. pszy logowaniu w sroking masz tak serwer nie ustawiaj Dallas[Pay Serwer/fast] bo to premium ustaw FreeTry server fast.

2.zobacz czy silka masz zaktulizowanego.

3.jeżeli na starcie dostałeś peta wsac go do magazynu lub spszedaj go normalnie bo on blokuje boty nie tylko ten.

4.jeżeli nie zadziałają te obcie śćiągni inne wersje Sroking.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...