Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem

menschilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ... dzis odpalając lola napotkał mnie problem , podaje wszystkie dane to logowania czyli login i password klikam enter i wczytuje sie , po dłuższej chwili wyskakuje mi komunikat typu bład lowgowania z niewiadomych przyczyn prosze wejsc na strone suportu ?? o co chodzi ??

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Spróbuj zalogować się na oficjalnej stronie lola i zmienić hasło.

Jak nie uda ci się zalogować sprawdź na mailu czy nie jesteś zbanowany.

Jak nic nie pomoże pisz do supportu.

Opublikowano

Podobna sytuacja spotkała mnie na PBE i EU Nordic & East. Konta Europejskiego raczej nie żałowałem ponieważ było to moje pierwsze konto, a wtedy jeszcze nie miałem pojęcia o grze. Niestety PBE nie udało mi się odzyskać, a miałem odblokowanych wszystkich championów. Pisząc do supportu dostałem odpowiedź że nie są w stanie mi pomóc.

RWRuaWtfX19ldXdfX18xMDhfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX182X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Mam to samo : Login failed for an unknown reason. Please visit support.leagueoflegends.com for more information ):

aa i strona offline czyli coś od nich jest ;(

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...