Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GG

- Pawlak -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kiedys jak miałem stare gg to zapisałem znajomych na dysku gg czy jakos tak sie nazywało . dzis wchodze na gg i nie ma znajomych all nr znikły :( i szukam tej opcij jak sciagnac stare nr z gg ale nie ma a wiem ze kiedys tak sie dało jest jakas mozliwosc przywrocenia ich ?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

No to mowisz, że masz zapisane w aqq, czy w gg..? W gg jest opcja impotru kontatków, ale od nowszej wersji robi to już automatycznie.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

jak nie korzystasz dlugo z gg to ci oni zabieraja numer i daja komus innemu, jezeli jednak juz zalogowales sie na swoje to powinna byc opcja importu ktora pobiera ci numery z ICH serwera, sa tam bowiem zapisane.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

jak nie korzystasz dlugo z gg to ci oni zabieraja numer i daja komus innemu, jezeli jednak juz zalogowales sie na swoje to powinna byc opcja importu ktora pobiera ci numery z ICH serwera, sa tam bowiem zapisane.

nr mam dalej ten co mam ale nr w ich bazie nie ma :(
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

nr mam dalej ten co mam ale nr w ich bazie nie ma :(

no to wychodzi na to ze nie pozostaje ci nic innego niz ustawienie opisu informujacego o tym ze nie masz kontaktow bo ja innego rozwiazania nie widze...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...