Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie dzialo lepsze?

tomcio115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oba dziala mają taki sam poziom tylko jedno ma większa penatracje a mniejsze obrazenia a drugie ma większe obrazenia a mniejszą pentracje a i jeszcze to dzialo z większą penetracją ma 57mm a drugie ma 76mm

Opublikowano

Ravoner żeś mu powiedział :D tomcio nie wiem jak inni ale ja patrzę na penetracje bo co z tego że masz 200-400 DMG jak masz penetry z 40/100/60 od czasu do czasu walnie może po 200. Licze na like .

założę się że grasz SU-76 albo SU-85B weź to 76mm, bardziej opłacalne.

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Najlepiej na T-34 jest kupić działko pen ponad 100 i obrażenia około 80 bo szybkostrzelność wszystko wynagradza.

CHYBA jest to 57.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Większa penetracja, mniejsze DMG- Masz możliwość atakowania mocniejszych czołgów. Grasz jako wsparcie.

Większe DMG, mniejsza penetra- Lepiej radzisz sobie z słabymi czołgami, ale nie zniszczysz mocniejszych ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Penetracja najwazniesz poniewaz masz wiecej szans na zabicie zalogi lub podpalenie oczywiscie jak przebijesz;p

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Teraz penetracja stała się mniej ważna. Czemu? Zmiana Match Makingu - nie spotykamy super wysokich tierów nie do przebicia.

Mimo to wybierz działo z penetracją ;), chyba że to drugie będzie miało ogromnie większe dmg/min.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...