Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TuTuTuTuTu:3

Gość LemoN.

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy kierzek da mi 5 do paska?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, siemano, czołem wszystkim dzisiaj wam coś opowiem, a mianowicie;Kierzek wraca do gry, znowu zaczyna się full warnóww ;3, juhuu możemy się cieszyć, co o tym powiecie, na pewno uwielbiacie kierzka za kolorek i bezmózgie warny ja tak a Wy?

PS.udzielać się w nowo utworzonej ankiecie ! ;3.

Opublikowano

Pogaduszki są do odrobiny humoru, ale na tym forum musisz być poważny jakby to było forum polityczne, bo za odrobine zarciku/sarkazmu dostajesz warna ; >

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

@up

Chlip, chlip, może i masz racje, ale jestem dumny z tego, co chciałem zobaczyć, ale jednak nie topic jeszcze nie zostal usunięty gratzz ;3.

Opublikowano

Jak dla mnie część ekipy potrafi dawać warny nie tym co trzeba, ostatnio dostałem warna za offtop tylko że nie było offtopu więc przez takiego moda zrezygnowałem z uczestnictwa w jednym dziale.

Opublikowano

Dziś dostałem warna od kierzaka za spam według mnie nie winnie bo pomogłem tylko userowi i żadnego spamu nie było.Może nie wie czym się rożni spam a pomoc userowi.Pozdro

2uiyzh2.png
Opublikowano

W dupie byłeś i nawet gówna nie widziałeś, dostałeś niesłusznego warna to się odwołaj, a nie wylewaj w pogaduszkach swoje żale, jaki to świat niedobry, bo kierzek dał ci kilka pikseli więcej, co i tak niczego nie zmieni w twoim życiu.

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...