Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ile by to trwało ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak myślicie ile osobie bez doświadczenia z programowaniem zajęło by stworzenie własnego bota ( chodzi o grę darkorbit )

nie chodzi mi o bardzo rozbudowanego bota jak np. pddo tyko takiego który powiedzmy umiał by przelecieć na jakąś mapę i latać z jednego końca mapy na drugi i z powrotem ( głupie , ale to taki trening ) , a później bym rozbudowywał go do jakiegoś zadania

Gość Pan Szymek
Opublikowano

jak myślicie ile osobie bez doświadczenia z programowaniem zajęło by stworzenie własnego bota ( chodzi o grę darkorbit )

nie chodzi mi o bardzo rozbudowanego bota jak np. pddo tyko takiego który powiedzmy umiał by przelecieć na jakąś mapę i latać z jednego końca mapy na drugi i z powrotem ( głupie , ale to taki trening ) , a później bym rozbudowywał go do jakiegoś zadania

Daj mi pakiety w czystej postaci to Ci napiszę bota do DO.

Opublikowano

Daj mi pakiety w czystej postaci to Ci napiszę bota do DO.

mam już bota do gry tylko chciałbym napisać też jakiegoś własnego :)

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Napisanie bota do DO z czystymi pakietami i wystarczającymi umiejętnościami to maks. tydzień. Oczywiście zakładając tylko zbieranie boxów.

Opublikowano

jeszcze nie tak źle , a napisanie bota nie łączącego się z serwerem gry było by szybsze ? znaczy oczywiście wtedy nie zbierał by boxów , ale np. mógłby mieszać ammo , czy namierzać

Gość Pan Szymek
Opublikowano

jeszcze nie tak źle , a napisanie bota nie łączącego się z serwerem gry było by szybsze ? znaczy oczywiście wtedy nie zbierał by boxów , ale np. mógłby mieszać ammo , czy namierzać

Autonamierzanie to również wysyłanie pakietów.

Zmiana ammo to 5 minut roboty.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

no ja myślałem , że w dzień , dwa a gdybym chciał dodać jeszcze funkcję bicia alienów ? ile więcej by to zajęło ?

Nie ma odpowiedzi na pytanie "ile to zajmie?". Siadasz i klepiesz kod.

Opublikowano

no dobra dzięki za odp łap like . , ale mam jeszcze jedno pytanie które mnie zastanawia , tylko to zły dział na takie pytanie , ale już nie będę zakładał nowych tematów :

Czy jeśli kupię jakiś program ( nie koniecznie z DO ) , do którego potrzebny jest kod ( tak jak np. w botach ) to czy jest chociaż teoretycznie możliwe , żeby " usunąć" , konieczność posiadania tego kodu ? , czyli po tym można by było odpalać program bez żadnego kodu

Gość Pan Szymek
Opublikowano

no dobra dzięki za odp łap like . , ale mam jeszcze jedno pytanie które mnie zastanawia , tylko to zły dział na takie pytanie , ale już nie będę zakładał nowych tematów :

Czy jeśli kupię jakiś program ( nie koniecznie z DO ) , do którego potrzebny jest kod ( tak jak np. w botach ) to czy jest chociaż teoretycznie możliwe , żeby " usunąć" , konieczność posiadania tego kodu ? , czyli po tym można by było odpalać program bez żadnego kodu

Nie rozumiem.

Opublikowano

wiem , że trochę zawikłane , więc może na przykładzie :

jeśli ściągniemy z internetu bota to nie można go od tak używać tylko trzeba kupić licencję ( tu nazwałem - kod ) i czy można to usunąć ? , żeby nie trzeba było mieć" kodu " ?

Gość Pan Szymek
Opublikowano

wiem , że trochę zawikłane , więc może na przykładzie :

jeśli ściągniemy z internetu bota to nie można go od tak używać tylko trzeba kupić licencję ( tu nazwałem - kod ) i czy można to usunąć ? , żeby nie trzeba było mieć" kodu " ?

Tak, sprawdzanie licencji można usunąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...