Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Tablet Graficzny -kilka pytań

JacoH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D Zacząłem się trochę interesować grafiką i chciał bym kupić tablet graficzny, ale mam jeszcze kilka pytań :

Dodam, że chciał bym kupić coś do 200 zł jak by się dało ;)

1. Czy w tabletach graficznych jest normalnie wyświetlacz lcd ?

2. Czy na normalnym tablecie tak samo by się rysowało i jak tak to na jakim i jaka aplikacja i cena ?

3. Co myślicie o kupnie takiego tabletu ?

4. Podajcie jakieś tablety które polecacie i można kupić na allegro (dajcie link do aukcji jak coś).

To chyba tyle póki co ;) Jak coś to dopiszę :D

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

1. Nie (ew. te z wyższej półki za 2k zł +)

2. Nie... na normalnym tablecie nie masz tej dokładności, mobilności i wykrywania nacisku.

3. Polecam Wacom Bamboo 3 Pen&Touch. Bardzo dobry sprzęt firmy przodującej w produkcji tabetów graficznych.

4. Wyżej masz.

I'm Zkumeku.

I have double permanently ban and I am added to firewall MPCForum. I like kokosz's scary.

Kokosz... You know, I live near you.

I was MPC Coders Team and Moderator AutoIt.

I helped MPCForum fix M2Bob error which blocked MPCForum.

Opublikowano

Jestem na ts... tam gadaj tu jestem na obejściu (w razie wątpliwości czytaj moją sygnę), bo forum i linki przez to mi się crashują.

Powiem tak... Albo wybulić raz lepiej więcej minimalnie albo wgl się w to nie pakować. Bo w razie draki szybciej sprzedasz tego dobrego (wacom) niż syf (niemieckie podróbki pentagrama - mediony), a jakbyś jednak się zdecydował to wybulisz raz... nie dwa razy.

I'm Zkumeku.

I have double permanently ban and I am added to firewall MPCForum. I like kokosz's scary.

Kokosz... You know, I live near you.

I was MPC Coders Team and Moderator AutoIt.

I helped MPCForum fix M2Bob error which blocked MPCForum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...