Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brzuszek ;D

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam prośbę czy mógłby mi ktoś podać najskuteczniejsze ćwiczenia na "kaloryfer" w domowych warunkach ?

Będą like

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

a6w to niezbyt dobra alternatywa. Bardzo mocno obciąża kręgosłup, aż za bardzo można powiedzieć, efekty może są ale myslę, że nie warto płacić kaloryferem za zdrowie.

skpUo.png

Opublikowano

jujudd1, gada prawdę , chłopie nie ćwicz 6w , ja ćwiczyłem jakieś 4-5 tygodni , potem przestałem bo na kręgosłup nie mogłem wytrzymać , potem musiałem chodzić na rehabilitacje i pojawiły mi się 3 paski na plecach ( Nie wiem czemu) ,a potem zatarcia na plecach ;x

cooltext533881936.gif

cooltext533883725.png

cooltext533880270.gif

Opublikowano

Nie polecam A6w jeśli wcześniej nie ćwiczyłeś brzucha , ( brzuch to nie flak też potrzebuje regeneracji ) Polecam Podciąganie nóg w zwisie na drążku spięcia i skłony boczne z hantlą . Jeśli na brzuchu jest tłuszcz polecam interwały jeśli masz dobrą wydolność organozmu lub aeroby.

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Wychodź z domu :) na początek wystarczy :)

Jazda na rowerze :) na pewno pomaga bo sam jeżdżę i kaloryfer jest :) tylko że od jazdy na rowerze ręce nie będę jakieś super :/ ale nogi i dupa na pewno :D Bo pewnie chodzi o dziewczyny :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

wszysko super pięknie. Jednym słowiem jak to w kulturystyce nazywaja jestes sezonowcem tak ?

Prawidłowo powinno się cwiczyć całe ciało a nie daną partię mieśniową.

Kolena sprawa rozumiem że tłuszczyk jest ? na pisze to poraz kolejny żeby zrzucić brzuszek i miec kaloryfer to podstawą jest dieta i areoby do tego trzeba dodać jakieś cwiczenia na brzuch. jak koledzy piszą a6w to dla tych któzy mają cos na brzuchu i będą to tobrze wykonywać ale nie polecam. mniej obciązajacym ćwiczeniem na kregosłup jest ABS II. ale zaznacze duzymi literami raz jeszcze PODSTAWA TO DIETA I POŻĄDNY TRENING AREOBOWY.

Opublikowano

Bardzo,bardzo dużo brzuszek no i pompek B)

Bardzo,bardzo dużo brzuszek no i pompek B)

Idź wyjdź i nie wracaj .

Pomogłem daj Like

Opublikowano

dobierz sobie lekką dietę, biegaj rano, rób brzuszki 2 razy w tygodniu po 4-5 serii. Po miesiącu efekty ;)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Nigdy samym treningiem nie zrobisz grzejnika.Musisz ułożyć dietę z ujemnym bilansem kalorycznym,wykonywać ćwiczenia aerobowe,żeby pozbyć się tłuszczu.Trening zależy od tego,czy masz dostęp do siłowni.Ja proponuję nie robić tego gówna(A6W).Jeśli chcesz to rób trening brzucha 2-3 razy w tygodniu.Znajdź atlas ćwiczeń na brzuch i poproś kogoś na forach kulturystycznych,żeby pomógł Ci ulożyć trening.

//Zakaz handlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...