Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1200 RP i 3150 PZ

ProEloGamer3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 1200 RP i 3150 PZ

Zależy mi na: OP

Preferuję: Offtanków ,ale dobrym magiem nie pogardzę

Zastanawiam się nad shenem ,katariną za 3150 PZ ,a za RP nad riven i fiorą .Możecie podać mi też swoje typy.Wiecie może co będzie w przecenie we wtorek ?

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

kupuj Katarine, kumpel gra nia jakies 3 tygodnie i MIAZDZY. piekny solo mid, dobry dmg czy to pod AP czy pod AD (ale bardziej polecam AP), dobry system ucieczki.

x

Opublikowano

Polecam karthusa za 3150. Jest fun z gry, jeżeli zależy Ci na carrowaniu gier, to jest to postać dla Ciebie

Shen również dobry wybór.

Za RP szczerze bym Ci radził kupować skórki, ale jak tak bardzo Ci zależy, to polecam nocturne'a i riven.

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

OP? Shyvana i Shen

Riven to dobry wybór

Katarine jak ogarniesz jej skille to masz latwe kille ale jakis czas temu kupilem i teraz myślę, że Talon to dobry następca :D

Hejo

Opublikowano

Hmm.. Jak dla mnie trochę szkoda marnować RP na postać, lepiej kupić sobie jakiegoś skina no ale jak uważasz .. :)

Offtank --> Irelia / Riven

Mag --> Ahri / Xerath

Opublikowano

Fiora jest zbyt papierowa, już lepiej kupić jakiegoś offtanka. Jak chcesz OP to bierz Dariusa, ulti odnawiające się po zabiciu przy jego użyciu, zadające TRUE DAMAGE - czyż to nie jest OP?

A jak chcesz dobrą postać na mida to bierz Katarinę / Branda / Ryze.

Katarina w dobrej pozycji w TF zgarnia tripple killa, Brand puszcza ulta 3v1 w lesie i ma tripple, ogarnięty ryze z low hp da radę 2v1 jak ma ulta.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...