Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Blokada wh v2

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez urazy tenma ale po co się tak chwalić .

Nie widziałem innych techników którzy chwalą się cały czas jakimś swoim zabezpieczeniem / dodatkiem na serwerze ;f

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Nie widziałem innych techników którzy chwalą się cały czas jakimś swoim zabezpieczeniem / dodatkiem na serwerze ;f

Po to żeby reklame zrobić?

jest to bardzo dobry sposób na reklamę

nie każdy ma isamu tak jak wy <3

Przykładem był nevrast

miał pełno fanow z samego yt:)

@Top

dobrze,dobrze:0

Wiadomo kiedy startujesz?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Wbił tutaj i się nie potrzebnie wypowiada idz do tego twojego hydrofora kurwa jego mac

Jebany isamu wam robi reklamę z tym jego hydroforem i się cieszysz??

Opublikowano

Boże, i na chuj Wy siebie hejtujecie nawzajem? Bambos rzucił hasłem, aby lekko zachęcić do Ravii i już obrońcy Tenmy, bo ma licencję metina? No proszę Was... każdy chce się rozreklamować, wybić i dostać coś, więc zrozumcie to, a nie innych hejtujecie, bo np. za rok znajdziecie się w podobnej sytuacji. Peace and love, daroboss.

Opublikowano

A te filmy z zabezpieczaniami co mu dają? Np. to, że Ja jako ktoś kto nie ma pojęcia kto to jest po obejrzeniu kilku jego filmików wbije na ten serwer bez znaczenia czy to hard czy easy, bo po prostu widzę tu kawał roboty.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

A te filmy z zabezpieczaniami co mu dają? Np. to, że Ja jako ktoś kto nie ma pojęcia kto to jest po obejrzeniu kilku jego filmików wbije na ten serwer bez znaczenia czy to hard czy easy, bo po prostu widzę tu kawał roboty.

Poza tym (A to jest głowny powód) jeżeli to kiedyś zostanie opublikowane zawsze mogę powiedzieć, że miałem to pierwszy

sygna.png
Opublikowano

Poza tym (A to jest głowny powód) jeżeli to kiedyś zostanie opublikowane zawsze mogę powiedzieć, że miałem to pierwszy

Tenma ma racje.Chlopak nameczyl sie aby zrobic to zabezpieczenie i udalo mu sie.Ma prawo robic sobie ta reklame i na tym bardzo mocno korzysta.Chcecie serwera bez botów więc on wam taki robi.Hejtujecie go za to że "ma licencje" na metina.Wiadomo że kiedyś to wejdzie w swiat i prawie wszyscy beda to miec.On bedzie mógł powiedzieć"To ja pierwszy to miałem" i nikt mu nie bedzie mogl tego odebrać.Tenma chcemy więcej takich projektów od ciebie bo widać że jesteś bardzo zdolny i brakuje nam takich ludzi jak ty.Szacunek.

nanicz.png

Opublikowano

Widać, że niektórych dosłownie zazdrość zżera -,-

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Ile jeszcze będzie tych durnych filmików z twoimi pro elo elo zabezpieczeniami ? Które i tak po paru dniach obejdą. Speców od metka na forum jest sporo a żaden pajac nie robi filmiku z każdą nowością.

1005286_188271551341459_1046522418_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...