Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Status Postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki o to problem . Gdy klikam na status postaci , tam gdzie jest pż,pe,off,deff itd. mam taki dziwny brązowy kolor i nie pisze mi na dole Postać,Skille,Misje itp.

Myślałem że interafaces ale po wklejeniu innego też nie działa

Jakieś porady ?

99038254489961500995.png

Opublikowano

google.pl

http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CGgQrAIoADAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mpcforum.pl%2Ftopic%2F587696-dlwindowsdds-naprawa-interface%2F&ei=Qq4eUL_kE-Sf0QXHooDICA&usg=AFQjCNGAelPuO-MuhysISRkrqf3nF3zd3Q&sig2=0751lXl5zzM92qN32VX29w

@poprawiony link

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

Ten plik jest w root -.-

Podczas pakowania rozpakowywanie nie dawaj pliku grafik na końcu - wtedy przy ponownym rozpakowywaniu się zrypią :P

Rozpakuj rooty z działającego clienta i podmień plik windows.dds.

Opublikowano

Ten plik jest w root -.-

Podczas pakowania rozpakowywanie nie dawaj pliku grafik na końcu - wtedy przy ponownym rozpakowywaniu się zrypią :P

Rozpakuj rooty z działającego clienta i podmień plik windows.dds.

Nie jest w root tylko w locale_pl. Zanim coś napiszesz, upewnij się czy masz rację.

sygnatura2.png

Opublikowano

gdy wklejam ten windows.dds do locale jest błąd. Podczas odpalania serwera gdy pasek dochodzi do końca loga mnie na pulpit . Dodam że próbowałem 3 takich pliczków i każdy miał taki sam efekt

99038254489961500995.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...