Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ogarnietego hackera mam pytanie

DavMine

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm gdyby Policję wezwać żeby sprawdziła to forum to by się zdziwiła : p

Na YouTube są poradniki jak uzyskać port oosby bo widziałem pół roku temu taki tut

NAJLEPSZY SERWER METIN2

Opublikowano

Prosze, za takie cos mozna isc do wiezienia. Jestes niepelnoletni? Rodzice ida do wiezienia na 2/3/4 lata a ty bedziesz sie bawil lalkami. Prosze cie, pojdziesz do domu dziecka i nie wiem czy to bedzie korzystne.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Haha, przestraszył się chłopak :D

Anyway, policja już wezwana, będziesz odpowiadał jedynie za próbę popełnienia przestępstwa.

Pozdrawiam :)

mjut.png
Opublikowano

Haha, przestraszył się chłopak :D

Anyway, policja już wezwana, będziesz odpowiadał jedynie za próbę popełnienia przestępstwa.

Pozdrawiam :)

Tak, jutro będzie miał SWAT'ów na chacie.

Jesteś żałosny, jak pół świata metina "ej oddawaj moje itemy, bo dzownie na policjie i to jusz!!@@"

Weteran
Opublikowano

Scanner portów? Tzn. program który próbuje się połączyć z serwerem przez wszystkie porty po kolei?

Taki "majstersztyk" można napisać w kilku linijkach batcha.

Dziecko po prostu naoglądało się filmów o hakerach. Nie róbcie z tego takiego wielkiego szumu, bo nie ma z czego. Na pewno nie byliście mądrzejsi w jego wiek, ale fakt faktem, dobrze że ktoś go tak nastraszył. Czekajcie na GM`a aż wywali ten temat do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...