Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mieszacz RSB + x4

kbotbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje jakiś programik do automatycznego przemieniania z x4 na RSB co 3 sekundy? Poszukuję go, bo gram na laptopie i nie mam myszki z przewodem i takie coś mi utrudnia granie , więc szukam prostego programiku :D

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Znalazłem parę, jeden działał w Wicked Patcherze (i może nadal działa) a drugi w autoicie napisany RSB Shooter tylko link wygasł (może ktoś zreuploaduje). Szukanie nie boli.

Ale spokojnie, już zajmujemy się tymi wspomagaczami, niedługo wszystkie przestaną istnieć (zajmujemy się kasowaniem tego syfu z internetu).

Z poważaniem

NIE MOGĘ Z cIEBIE !!! :D :D :D RSB shooter nie jest wykrywalny w najmniejszym stopniu, dlaczego ? Bo nie współpracuje z klientem gry, po prostu naciska przyciski na klawirze. I proszę cię nie nie hańb imienia Roberta.

DOWNLOAD

http://pl.rghost.net/39593682

@down wiem ale jestem graczem starej daty i wiem ile Robert zrobił dobrego dla DO, i serce mi się kraja jak widzę takiego 10`ęcio latka który ma błędne poczucie wartościowości.

sygnacu.jpg

Gość Pan Szymek
Opublikowano

to ten rsb schooter jeszcze działa ? myślałem , że już nie , może wypowie się ktoś kto go używa/wał

O ile wiem, to wciskanie przycisków na Windowsie wciąż jest takie samo jak 2 lata temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...