Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

macho1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc chciałbym stworzyć serię budowniczą , a poniżej wyjaśnię o co w tym chodzi

^^

Na czym to polega ?

To seria , w której osoby chętne mierzyć się będą , ale nie na miecze lecz na budowle

:D A więc chętni zgłoszą się w tym temacie według wzoru:

Nick:

Ile grasz w MC:

Masz TS3?: [wymagane]

Zdjęcia twoich budowli:

Osoby przyjęte dostaną się na WL serwera na , którym odbywać się będzie rozgrywka. Każdy pojedynek trwać będzie tydzień (chyba , że gracze wcześniej skończą budowę) , a po zakończeniu mapa zostanie udostępniona do pobrania , aby każdy mógł ją dokładnie i na spokojnie obejrzeć , a później zagłosować w ankiecie na jednego z budowniczych.

Wszystko odbywać się będzie za pomocą creative'a , bo chodzi o budowle , a nie zdobywanie surowców. Każdy gracz będzie posiadał cuboida na swoją budowlę.

Ale zanim wejdzie to w życie musi zgłosić się osoba posiadająca serwer lub mogąca takowy postawić (najlepiej 10 slotów) - ja nie mogę gdyż do końca sierpnia jestem na wakacjach , a później po prostu nie miałbym czasu takiego serwera pilnować.

Czego wymagam od takiej osoby?

-Serwera bez lagów

-Minimum 5 slotów (a najlepiej 10)

-Rangi moderatora/administratora na danym serwerze (jako organizator)

-Wgranego WorldGuard'a

Na razie to chyba tylko , w razie jakichkolwiek pytań pisać w temacie lub na PW.

Pozdrawiam ,

MachoNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...