Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] włam na konto?

lukalse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest coś takiego:

zastanawiam się co jest bo jak weszłem dziś na konto to nowy serwer mi wyskoczył na biało przy wyborze serwerów

skandynawia 1 najpierw wchodzę tam ale firma nie wybrana

francja 1 to przed chwilą

zastanawiam się możę to przez KBOT jak mi bot pada to zaraz jak sięznowu bot zaloguje to ja się loguję tak zrobiłem dziś2 razy po dedzie,

ale o co chodzi??

proszę o pomoc co w tej sytuacji zrobić

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

nie wiem o co chodzi ale poważnie się wkurwiam, kupił swobie bota na nowe konto a tu kurwa znowu coś nie tak

ostatnie konto to 20 lvl był..

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Witam,

jako że dzisiaj usunęliśmy wszystkie boty z internetu, mamy także dostęp do ich baz danych. Prawdopodobnie Pana konto zostało zbanowane, proszę podać nick, zobaczę co da się zrobić.

Pozdrawiam.

Monitoruję te forum.

Opublikowano

ty kurwa robert tu nie czas na żarty, jasne żę ci podam nick, ciekawe po co?

konto nie jest zbanowane bo jak by kurwa było, to bym tu nie pisał,

wyskoczyły mi jebane serwery coś lub ktoś uaktywnił/o

łudzę się, że to nie włam na konto a coś innego, może związane z botem którego używam

ktoś zna odpowiedź, lub miał coś podobnego?

Opublikowano

Witam,

jako że dzisiaj usunęliśmy wszystkie boty z internetu, mamy także dostęp do ich baz danych. Prawdopodobnie Pana konto zostało zbanowane, proszę podać nick, zobaczę co da się zrobić.

Pozdrawiam.

Po 1 Yhym . czyli DDoS to dostęp do bazy danych >brawo>

Po 2 Taki z ciebie Robertadm jak ze mnie haker...

Po 3 Wypierdalaj z tego forum śmieszny robercie <wiem -5 %>

Opublikowano

ty kurwa robert tu nie czas na żarty, jasne żę ci podam nick, ciekawe po co?

konto nie jest zbanowane bo jak by kurwa było, to bym tu nie pisał,

wyskoczyły mi jebane serwery coś lub ktoś uaktywnił/o

łudzę się, że to nie włam na konto a coś innego, może związane z botem którego używam

ktoś zna odpowiedź, lub miał coś podobnego?

Przybywam z pomocą, więc proszę nie trollować mnie i podać nick, może skrócę Panu bana.

I kolejna przestroga dla graczy -- nie używajcie botów, przez nie są same problemy i spowalniają nasze serwery :-(

Monitoruję te forum.

Opublikowano

Przybywam z pomocą, więc proszę nie trollować mnie i podać nick, może skrócę Panu bana.

I kolejna przestroga dla graczy -- nie używajcie botów, przez nie są same problemy i spowalniają nasze serwery :-(

kurwa śmieszny jesteś,

po za tym nie mam żadnego bana

Opublikowano

Po 1 Yhym . czyli DDoS to dostęp do bazy danych >brawo>

Po 2 Taki z ciebie Robertadm jak ze mnie haker...

Po 3 Wypierdalaj z tego forum śmieszny robercie <wiem -5 %>

Dobże gadasz, jakiś dzieciak myśli ze jest fajny i chcę być zauważony... Jestem za (Po 3 Wypierdalaj z tego forum śmieszny robercie)

Opublikowano

tez tak mam i to od 2009 roku , to nie jest wlam

ale masz jakiegoś bota?

Opublikowano

Konta są własnością BP moze sobie przywłaszczyli.... (wątpie) ostatnie co mi przychodzi do głowy to sprawdzenie poprawnosci passów... ale nie wpisywał byś za każdym razem złych... Przypomnij na skrzynke przyjdzie może zmieniałeś hasło albo cos i nie pamiętasz po prostu.

Opublikowano

Nie karmcie trolla, bo wy dostajecie procenty na pasek, a on i tak pewnie dostanie bana, widać że to Multi.

Proszę, trzymajcie się tematu.

Opublikowano

Konta są własnością BP moze sobie przywłaszczyli.... (wątpie) ostatnie co mi przychodzi do głowy to sprawdzenie poprawnosci passów... ale nie wpisywał byś za każdym razem złych... Przypomnij na skrzynke przyjdzie może zmieniałeś hasło albo cos i nie pamiętasz po prostu.

no dziś to ze 20-30 razy się logowałem ale przez facebooka , a na e-mail za często nie wchodzę ze strachu ostatnio pająka miałem[oczywiście sformatowałem kompa i zmieniłem widowsa] i nie wysyłałem zadnych przypomnień hasłą i sięzawsze logowałem na 1 serwer i żadnego innego nie uaktywniałem

i co znalazł ktoś odpowiedź?

Opublikowano

Używałem wszystkich botów, (UDOBot, BioBot, PBDO-Bot, KBot, IBot, BoxyBot...) Moje konto ma się w porządku w tej chwili, nie wiem co jest. :/

Opublikowano

Szanowny Robercie, skąd byś miał dostęp do baz danych skoro bodajże w 2010 roku odszedłeś z ekipy już na zawsze?

Nie rozumiem idiotyzmu ludzi :)

Opublikowano

o co chodzi?

dwa dni temu uatkywniły mi się 2 serwery:

skandynawia 1

francja 1

a dziś przed chwilą kolejny:

niemcy 2

WTF?!?!

Opublikowano

Nie wiem, moze podawales komus passy jakiemus koledze . Moim zdaniem albo sam sobie uaktywniales konta na tych servach albo wlam . niestety. ale to tylko moje zdanie wiec prosze o niekrytykowanie

pozdrawiam :D

Opublikowano

o co chodzi?

dwa dni temu uatkywniły mi się 2 serwery:

skandynawia 1

francja 1

a dziś przed chwilą kolejny:

niemcy 2

WTF?!?!

Przeskanuj kompa jakimś dobrym antywirusem (byle nie avastem) i sprawdź czy nie masz keyloggera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...