Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co daje oryginalna terraria?

czarek10m

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupując oryginalną wspierasz tworców. Kupując oryginalną masz pewność braku wirusów. Aktualizacja bedzie zaraz po wydaniu.

image.png 

Opublikowano

To jest pewne że na orginale działaw więce modów. POLECAM KUPOWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps.Opłaca się kupowac na allegro ja znalazłem za 13.99 więc to jakieś 3,5 euro :)

Opublikowano

Kupił bym ale kilka razy mnie oszukano jak kupowałem z przelewem.

To jest pewne że na orginale działaw więce modów. POLECAM KUPOWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ps.Opłaca się kupowac na allegro ja znalazłem za 13.99 więc to jakieś 3,5 euro :)

Teraz to za 17 zł jest :/

Opublikowano

Aktualnie terraria nie jest rozwijana i kupienie jej nie ma zbytniego sensu a i tak wpisując na google terraria 1.1.2 to w pierwszym lepszym linku jest już działająca terraria.

Opublikowano

Jak terraria nie jest wspierana ? :) a PMP to co!

Nie jest wspierana oficjalnie. :) Inne dodatki rozszerzające horyzonty gry, nowe moby, itemki, surowce itp. itd. są tworem fanów gry, a to jest nieoficjalne.

Do tematu :

Ja jednak zdecydowałbym się kupić oryginalną. Masz pewność, że nic Ci za to nie grozi ( jakby policja wpadła i krzyczała oddawaj pirackie płyty, piracie Ty ! :D ) , do tego masz to na dłuuuugo, kiedyś można pokazać to swoim dzieciom w co się grało za naszych czasów. :P xD

Jeden wydatek, a może zadowolić każdego i to na baaaardzo długo. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

To jest temat : Co daje oryginalna terraria, czy może :Czy terrraria jest rozwijana :mellow:

Oryginalna terraria ci dodaje chyba, że na start gry masz marchewkę i możesz mieć królika, który za tobą chodzi

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Opublikowano
Oryginalna terraria ci dodaje chyba, że na start gry masz marchewkę i możesz mieć królika, który za tobą chodzi

To w wersji kolekcjonerskiej :)

To jest temat : Co daje oryginalna terraria, czy może :Czy terrraria jest rozwijana

To jest temat co daje, że nie jest już oficjalnie rowijana każdy wie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...