Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Napis] CODER_BEST

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130916-U250803.png

Tematyka: Webmastering

Wysokosc: jak chcesz

Szerokosc: jak chcesz

Napis/y: CODER_BEST WebMaster

Kolorystyka: dowolna tak żeby dobrze wyglądało

Dodatkowe informacje od zlecajacego: ma to być coś w rodzaju loga ale tak żeby można było tego użyć także jako sygny wiadomo tło związane z tą tematyką, tworzeniem stron WWW... a nie jakaś piłka nożna w tle hehe :P wynagrodzę limitem lików :)

@edit: Może być też tak że będzie jakoś napis fajnie zrobiony z przeźroczystym tłem :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP

To mi się nawet podoba ale mógł byś to trochę poprawić :) bo ta czcionka trochę jakaś taka jakby nie wyraźna rozmazana mam wrażenie :)

I też z takimi paskami na dole i u góry :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

@UP

Też fajne :D łapaj like poczekam jeszcze co zrobi

danielhinz

ale macie limit lików ode mnie :)

Opublikowano

@Up

No teraz się postarałeś :D

Kurcze teraz nie będę widział które wybrać bo oba są zarąbiste :D poczekam jeszcze na tego 3 :D dobra lecę z likami dla Heniusa potem dla Ciebie Cristiano :D ale dopiero jutro no bo limit :/

@edit: A coś w niebieskich kolorach ale w tym stylu :D ale to też fajnie wyglada :D

Opublikowano

Dobra dzięki chłopaki macie limit lików ode mnie :)

PS: Ale oczywiście jestem otwarty na dalsze propozycje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...