Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Ochronne PVP.

Livebox117

Ochronne PVP  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by?, aby taki system zosta? wprowadzony na jakim? serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o pomyśle,aby niskie lvle były chronione przez system przed większymi. Tak jak ma to się na początku.

Np. Co 20 lvli. Osobiście bardzo denerwuje mnie gdy zaczynam grę, mam 50 lvl a przyjdzie 250\, i potow nawet nie a kupic.

Czy chcielibyscie aby na jakims serwerze tak było? /

Kwestia lvli chronionych, zależałaby od konkretnego serwera. np. Jest mapa od 100lvl-120lvl, to w takim przedziale ochronne pvp.

Oczywiśćie, gdy wyzwie się na pojedynek dmg powinny być normalnie zadawane.

DAWAC -

Opublikowano

Moim zdaniem nie ;) Powinni bardziej zrobić coś takiego że jeśli jest mapka 100-120 to osoby z 121lvl nie mają tam wstępu... Proste ;)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Moim zdaniem nie ;) Powinni bardziej zrobić coś takiego że jeśli jest mapka 100-120 to osoby z 121lvl nie mają tam wstępu... Proste ;)

Ale pomyśl też o tym że np jak na mapce 100-120 będą dropić ulepszacze noto np. gościu co ma 121lvl i nie będzie miał tam wstępu noto skąd je weźmie ?

Dla mnie nie ma to najmniejszego sensu, wystarczy zadbać o to, aby twoja postać posiadała rangę na plusie bądź użyć peleryny.

Ale jak jakiś gościu 250 z innego królestwa przyjdzie i Cię będzie bił to ranga na + lub peleryna Ci nic nie da :)

Opublikowano

Również na nie. W tej grze w końcu o to też chodzi, żeby sobie pozabijać.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Ale pomyśl też o tym że np jak na mapce 100-120 będą dropić ulepszacze noto np. gościu co ma 121lvl i nie będzie miał tam wstępu noto skąd je weźmie ?

Ale jak jakiś gościu 250 z innego królestwa przyjdzie i Cię będzie bił to ranga na + lub peleryna Ci nic nie da :)

Po co w takim razie byłyby 3 królestwa, gdybyś nie mógł przejść do m1 swoich oponentów i wszystkich po kolei kłaść?

sygnaturac.png
Opublikowano

Powinno to być tak zrobione jak w przypadku robienia grupy.Musi być róznica max 30 lvl.Tak powinno być i z tym co ty mówisz.Tyle,żeby już nie było tak pięknie potrzeba mieć jakiś symbol.Oo.Niezły pomysł,co?

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

W dziale "Zapowiedzi i Dyskusje" możemy dyskutować o serwerach, a nie o postaciach itp.

Cls.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...