Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dota 2 nazwy itemow

Scre3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwy itemów są po angielsku (nazwy własne) i mam nadzieję, że nie spierdzelą tak jak w LoLu, że przetłumaczą. Co do opisu - są po Polsku.

he?

Opublikowano

Możesz, ale masz na to 5 minut. Później możesz opuścić rozgrywkę bo chyba wrócić do niej nie możesz (nawet nie wiem bo nigdy tego problemu nie miałem). Albo wracasz po tych 5 minutach i po prostu startujesz od 'nowa' z 0 kasy i najprawdopodbniej bez itemów, bo w Docie można sprzedać itemay leaverów i wtedy kasa jest rozdzielana na sojuszników.

he?

Opublikowano

Możesz, ale masz na to 5 minut. Później możesz opuścić rozgrywkę bo chyba wrócić do niej nie możesz (nawet nie wiem bo nigdy tego problemu nie miałem). Albo wracasz po tych 5 minutach i po prostu startujesz od 'nowa' z 0 kasy i najprawdopodbniej bez itemów, bo w Docie można sprzedać itemay leaverów i wtedy kasa jest rozdzielana na sojuszników.

Jeżeli gracz wyjdzie to przez pierwsze 5 minut nie można ruszać jego przedmiotw

Opublikowano

Zrozum to nie LoL. Tu nie ma takiego czegoś jak jakieś 'AP'. Tu nie napierdzielasz po 1200 z każdego skilla w 10 minucie . Postacie na INT robią się pod itemy typu Hex, Forcestaff, Eul, Dagon etc. Są oni najczęściej Carry na początku, a Supportami w late.

Btw. to jest przykład kogoś, kto przechodzi z LoL'a na Dote i nie ma pojęcia o tej grze.

-.-

he?

Opublikowano

Dj. Zalezy od inta, bo na ogra 1 item hex troche dziwnie :> ( Nie gralem jezszcze w DotA 2, tylko 1 bo nie mam klucza :> )

Ale czy ja mu każe to na 1 item robić. Zresztą, w Docie są podane dobre proponowane itemy więc większość powinna się ogarnąć (mi to także po 6 miesiącach nie grania pomagało). Ale np. dla Shadow Demona leci się odrazu Arcane -> Force -> Eul -> Dagon 5 lvl -> Hex. I nie ma co dyskutować.

he?

Opublikowano

1 punkt INT zwiększa normalny attack postaci, której głównym atrybutem jest INT + 1. W Docie nie ma jakiś gównianych przeliczników na skille z DMG czy jakiegoś innego gówna.

he?

Opublikowano

1 punkt INT zwiększa normalny attack postaci, której głównym atrybutem jest INT + 1. W Docie nie ma jakiś gównianych przeliczników na skille z DMG czy jakiegoś innego gówna.

Jesli ktos nie zrozumial to idzie to tak: jesli jakas postac jest np. z atrybutu siły (jak i ze zrecznosci czy inteligencji) to dmg zwieksza sie o 1 punkt za kazdy punk w ten atrybut (dmg z auto atakow, na skille nie ma zadnych przelicznikow, no chyba ze niektore, np. Morphling adaptive strike (nie zacytuje) jego dmg zwieksza sie wraz z iloscia atrybutu zrecznosci (sa to dosc skomplikowane preliczniki) nie przypominam sobie innych "podobnych skilli" ale pewnie sa jeszcze jakies...

Nie ma jednego konkretnego op buildu (chyba ze wykupisz 6 rapierow -6200 gold kazdy i tracisz wszystkie po smierci choc zadko gra sie tak dlugo ze zdazysz uzbierac chociaz na jednego) jak w jakze "grywalnym" moim zdaniem LoL'u jesli chodzi o zwiekszanie dmg skilli przez itemy to jest jeden (nie pamietam nazwy) ktory NIEKTORE skille "ulepsza" poniewaz nie zawsze jest to zwiekszenie dmg...

jesli ktos chce prywanie popytac o dotę to prosze pisac na moj e-mail [email protected] mam nagrane ok 170 godz (ale ze mnie nerd), nie pisac na pw bo na mpc zadko zagladam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...