Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Własne pliki serwerowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... Chciał bym zrobić własne pliki serwerowe, lecz nie mogę pobrać plików które są zamieszczone w TuT'ach.

Cz mogę na przykład mieć pliki Sherera ?! Czy muszę mieć jakieś "czyste" ...

Dziękuje i pozdrawiam ... :)

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Chciał bym zrobić własne ... Ale na forum jak i poza nim nikt tego nie wytłumaczył szczegółowo .. Link do pików które trzeba poprać nie działa ... ;/

Opublikowano

podobno schittseta są czyste i dobre. najlepiej zrobic tak by postawic wlasny serwer a pozniej korzystac w poradnikow jak edytowac serwer pod wlasne zachcianki.

http://www.mpcforum.pl/topic/282576-tutserwer-na-plikach-2010/ pliki schittseta

http://www.mpcforum.pl/topic/501837-mega-tutorial-serwer-metin2-od-podstaw-na-32-i-64-bitowym-freebsd-82/ poradnik jak zrobic serwer + pliki i mysql Xyliego.

a spis poradnikow jak masz edytowac serwer masz w dziale serwery prywatne

Opublikowano

To teraz tak : Jeżeli ktoś potrafi to zrobić, posiada chęci do pomocy i linki do programów dzięki którym uda mi się zrobić Pliki Serwerowe, ma Skype'a/TS. Proszę o napisanie mi na PW ... Na pewno się jakoś dogadamy ... !

PS : Nie patrzcie na to, że "Nie potrafi zrobić plików, nie będzie potrafił prowadzić PriVa" ... Wiele już mi tak mówiło, lecz ja sądzę, że ktoś kto chce zrobić serwer, powinien raczej martwić się raczej stawianiem serwera, a robienie plików zostawić komuś kto to umie ... Tak więc pozdro dla ludzi, którzy za dużo gadają !..

Pozdrawiam.

Opublikowano

Yyy... te pliki masz poprostu w folderze pack,potem je edytujesz jak chcesz.Czy to takie trudne?

w packu nie masz nic oprocz tekstur efektów, muzyki.

sam widzisz ze co raz mnie osob zajmuje sie serwerami. nikt ci nie pomoze bynajmniej nie za darmo.ja uwazam bys pobawil sie z hamachi albo cos dla siebie i na tym zakonczyl bo ta gra zbyt wciaga;)

Zrób sobie czyste w vbox...(2010) Po co ci pliki np. Shelera?

czyste? rozjebales mnie... zrobic serwer metina na podstawie klienta to nielada wyzwanie dla elity gier. a jak ktos wrzuci swoje sf i sql to i tak uzyje czyiś plików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...