Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marcuśny

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za napisanie Kretyn 3d?

pogięło was?

Rozumiem jak by to był mod a nie Daronian :s

Jak on mnie wyzywał na PW to nawet warna nie dostał a pisał w tym PW Ace,Wredna ss'a jak znajdę dam..

Jak tak się trzymacie regulaminu to czego Daronian nie dostanie perma za multi?

Przypomnieć wam regu.

13. Na forum dozwolone jest korzystanie z jednego konta. Inne konto tego samego użytkownika nie jest traktowane jako multikonto tylko w przypadku gdy:

a. Nie jest ono używane od 3 miesięcy.

b. Zostało założone w celu wyjaśnienia nałożonej blokady konta.

Posiadanie i równoczesne korzystanie z wielu kont równoznaczne jest z Banem na wszystkie konta, a w przypadku zakładania kolejnych użytkownik karany jest blokadą adresu IP.

Założenie kolejnego konta możliwe jest TYLKO w wypadku osiągnięcia 100% ostrzeżeń.

A on dostał perma nie za 100% tylko za atakowanie innych serwerów

Wiec najpierw dopracujcie regulamin,lub sie ugadajcie w tym waszym AZ co i jak bo połowę modów nie stosuje sie do regu.

Proszę o UB

Opublikowano

wlasnie, daronian to jest kretyn i sam zawsze prowokuje, max 5% ostrzezen, a nie ban

ps. wtf? przeciez on tez go wyzwal od idioty i jakos nic nie dostal? czyzby daro to twoj koleszka marselo?

adblockb.png
Opublikowano

wiem, wiem, 5% ale

Tak, sprzedawałem navi. xD Dobra, weź idź poczytaj o co chodzi, a nie hejtujesz, okej? Ten temat ma pokazać kogo wziął Detro i Paweł do teamu, idioto.

fs_overall.png

Opublikowano

Tak wiem, 5% ale:

hahahahahahaha.... no tak, przecież Anisa to niedorozwinięty GM, hahahahahaha... ma tylko rangę Menagera, zarządza forum graczami. Ma dostęp do bazy.

SPIERDALAJ HEJCIE.

Opublikowano

Jemu wolno

btw zagląda tu jakis gm?;d

@Prosze o zbanowanie konta MarcusnyBack bo złe wpisałem emaila,nie dało się zmienić bez akceptacji i pisać postów wiec zrobiłem te (do odwolania)

tdyp.jpg

Opublikowano

Max 5% ale ban?.. Najbardziej mnie dziwi że daro takiego bana nie dostał choć równie dobrze weszedł w kłótnie a za całokształt powinien dostac perma na IP czy cos bo nie znosze jego pajacowania na mpc i nie tylko

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...