Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]MP5 ja ulepszyć

McKropek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj na daily draw wylosowalem mp5 4ever (ale fuks :)), i chciałem ją ulepszyć. Al szkopuł w tym, że nie wiem jaka konfiguracja jest najlepsza. Mam do wydania 3744 funds. Proszę o pomoc. Z góry THX

Opublikowano

3700 funds to mało i zależy jaki masz lv normalnie wszystko na celność jest najlepsze lufa precyzyjna +4 celność,magazynki viper +3 obrażenia +8 pocisków, kolba thunderboolt chyba wiem, że źle napisałem ale nie pamiętam jak się dokładnie nazywa więc ona też ma +4 celność, a celownik to holograficzny :) to wszystko masz w zestawie wraz z mp5 za 8000 fundsów

Opublikowano

Najlepiej jak sobie zostawisz te fundsy bo na 10 lv nic fajnego nie ma chyba, że celownik holograficzny za 4000 ale cena jest ogromna ;) ja sobie dokupiłem narazie +3 magazynki i jakieś tam lufy beznadziejne.

Opublikowano

ja ci radze narazie wbic lvl nawet bez ulepszeń mp5 nie źle kosi a i nie zły farcik :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Magazynek 4-rzędowy, cięzka lufa, kolba taktyczna. A celownik według mnie jest drogi i zbędny, z taką konfiguracją MP5 koszę niesamowicie :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...