Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam poradnika

barsonify

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, niedawno rozpoczalem swoja przygode z wow i tu pytanie. jak szybko wbic 85 tj "Gdzie expic/robic questy" zeby szybko ten 85 wbic. a tu drugie pytanie: gdzie najlepiej skompletowac caly set/eq jak kto woli :] bardzo dziekuje za pomoc

oczywiscie to srv prywatny :]

Opublikowano

Tu nie ma co robić poradnika ;D Jeżeli chcesz wbić ten 85 to robisz questy, chodzisz na dungeon i bg. Set kupujesz pojedynczo u vendorów w stolicach frakcji. Kupujesz itemy za emblematy czyli pve i za Honor do PVP.

simply.4557.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy na jakich ratach grasz..

Ja na ratach x1 - robiłem questy do 15 lv, a potem insty cisnąłem (czasem robiłem questy)

Na dużych ratach np.: x5, x6, x7 itd. Nie ma co się cyrtolić tylko jechać z questami do max lv

A propo miejsc expienia, to pokolei przechodzisz do innych miejsc (tzn. dostajesz q, żeby pójść do innego miejsca i tam masz następne itd.), ale tak do pewnego momentu..

Najlepiej popytać innych graczy z większymi lv,,

Przydałby ci się addon pokazujący opłacalne questy (czyli tych których się nie opłaca robić, odrzuca)

A propo setów/eq to z inst masz porządne itemy, a pvp to dopiero blisko 85 lv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...