Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Veigar vs Twitch ?

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Veigar - dobry pick na mida, last hitując miniony z Q dostajesz premię do AP na stałe, typowych casterów miażdzy na combo, ale jak nie trafisz z klatki ze stunem to masz przesrane :D

Twitch - świetny pick na bota, jeden z lepszych AD Carry. HAHHA. żartowałę ;f Jak chcesz być wardem który zanim zada jakieś obrażenia padnie - bierz.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Veigar - dobry pick na mida, last hitując miniony z Q dostajesz premię do AP na stałe, typowych casterów miażdzy na combo, ale jak nie trafisz z klatki ze stunem to masz przesrane :D

Twitch - świetny pick na bota, jeden z lepszych AD Carry. HAHHA. żartowałę ;f Jak chcesz być wardem który zanim zada jakieś obrażenia padnie - bierz.

AYFKM? Sam mam twitcha i jest zajebisty.On + Jakiś support (typu Karma,Leona)i koxisz w grze jak nie wiem.

f8U07UQ.png

Opublikowano

@up

Z tą Leoną to się zgodzę, może być jeszcze Blitzcrank i Taric, ale Karma? Jest beznadziejnym supportem jak dla mnie.. Słaby slow z łańcucha, trzeba użyć Mantry, jak nie masz Mantry to przeciwny carry się na Ciebie rzuci bo wie że Karma bez tego nic nie zrobi.

Opublikowano

Veigar ma najsilniejsze combo w grze . Jak dla mnie wymiata na midzie i gniecie Twitcha, choć ten też jest dobry jeśli ogarniasz co nie co ..

Opublikowano

Ale dodaj że jego combo jest w jeden target i ma długie CD na stunie, ogólnie żaden champ którego wymieniłeś nie jest wart kupna moim zdaniem.. Veigar nie trafia klatką na midzie i inny caster może szybko zrobić kontrę i po nim. Ogólnie Veigara łatwo skontrować Katariną czy Ryzem.

Jak takiemu Veigarowi wyskoczy Ryze na mida to ulti Veigara jest słabe ponieważ Ryze zaczyna budować coś pod AP dopiero w mid game a przez ten czas Veigar zdąrzy już kilka razy gryźć ziemię.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...