Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie można grać ?

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Wczoraj pobrałem i zainstalowałem grę . Byłem zadowolony , że pogram . Wstałem rano włączam grę loguję się i wyskakuję mi komunikat " NOTICE Data Transmission is not stable . Failed to sub(nie wiem czy dobre słowo) mit player info to server . Please , try again. " Klikam OK i gra mi się wyłącza . Co mam zrobić to wina mojego łącza , komputera czy gry i ich serwerów ?

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Raczej to coś u ciebie bo mi gra działa normalnie, spróbuj zrobić reinstala gry, zresetuj połączenie z netem.

Opublikowano

Hm, a jak szybko się logujesz ? Włącza Ci ekran z logowaniem i od razu wpisujesz czy dopiero po jakimś czasie ? Jeśli po czasie to problem jest taki, że na zalogowanie się masz ok. 1min. od włączenia się ekranu logowania. Tam jest napisane, że połączenie jest nie stabilne, a co za tym idzie musisz szybciej wpisać login i hasło. Tak mi się bynajmniej wydaje. Jeśli nie to spróbuj wyłączyć antywirusa. I wtedy próbuj.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

jaka masz predkosc neta?

1.3 mb/s teraz ...

Na dodatek to nie idzie wszystko płynnie .

Włączam to czekam 5 min aż mi się załaduję okno logowania potem 2-3 min aby możba było pisać potem znów 3 min na okno z błędem i za 2-3 jak klikę OK to się wyłącza gra .

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

@up Czytaj dokładnie posty. TrueRainbow napisał że teraz ma 1,3 mb/s, więc chyba sprawdził jaka jest szybkość skoro napisał, że taką szybkość ma w tej chwili.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

spróbuj przinstalowac grę

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

@up Czytaj dokładnie posty. TrueRainbow napisał że teraz ma 1,3 mb/s, więc chyba sprawdził jaka jest szybkość skoro napisał, że taką szybkość ma w tej chwili.

Nie chodzi mi jaką ma prędkość tylko ile wyciągnie jego net

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...