Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do ściągania typu JDownloader

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam dobrego programu do ściągania plików ale nie jdownloader gdyż jak go wyłączę i potem włączę to plik który się pobierał już się nie pobiera. Dam lajki ale pózniej bo limit.

Opublikowano

Ares i bittorrent to chyba do torrentów a mi chodzi o pliki normalne.

Flashget szkoda że nie po polsku ale on pobiera linki a nie pliki nie wiem czemu.

Flashget na nic się nie nada pobieram tego managera.

Weteran
Opublikowano

Internet Download Manager + stronka, na której mamy generator linków premium (premiumdl)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nie no free download manager też indeksy zapisuje zamiast plików. Mnie tu zaraz szlak trafi.

Ten manager cały jak pisałem tylko zapisuje stronki a nie pobiera. Ten JDownloader jeden dobry ale nie można go wyłączać a to nie ma sensu.

Opublikowano

Internet Download Manager normalnie pobiera pliki !!! Rozpoczynasz pobieranie, i gdy masz zainstalowanego IDM'a to wyskakuje okno z niego i się ściąga -.-

Download Accelerator Plus (DAP)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Bardzo dobry jest DownThemAll, nawet wtyczka tego jest do mozilli.

Oczywiście jak zrobisz pauze potem play to idzie dalej ;) Sam go używam i nie zawiódł mnie nigdy

3t6EGVz.png

Opublikowano

Jakie programy polecacie nie p2p

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Dobra na razie sprawdzę aresa.

Ares jest do torrentów.

Download Accelerator Plus tak samo jak inne ale on w ogóle nie pobiera. Już szybciej tego csa kupie niż pobiorę przez to dziadostwo. W każdym programie wpisuje link daje enter a ten pobrał "Css.html" i nic tak samo za każdym programem a w dap w ogóle się nie pobiera.

Opublikowano

One są do torrentów.

DownThemAll jest tylko jak masz mozillę a ja korzystam z google chrome i nie będę zmieniał przeglądarki tylko dla programu który i tak potem będzie html ściągał jak te inne. Czy jest jakiś program który działa i można go wyłączać i po włączeniu będzie dalej ściągał?

Dobra pobrałem tego managera wpisuje link http://download.hell...sz-rar/4942274/ daje ok a tu zamiast tego pliku to index.html.

Dobra zamknąć temat.

Opublikowano

Czekaj koleś.. ty źle robisz... to nie wina downloadera... to są menagery pobierań. Patrz np na to co może robić na darmowym koncie w hellshare, nie możesz pobierać przez menagery, miałbyś konto premium to by suneło z pełną prędkością łącza a jak nie masz premium to nie możesz menagerów i dla tego html. ja używam "rapidox.pl" (2 gb za 2,46 zł sms, dożywotnio transfer masz :) ) I wklepuje link i moge pobierać takimi menagerami jak podali inni :)

3t6EGVz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...