Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]6300 IP

bartexm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noo to już zależy od Ciebie kogo ty kupisz czy wolisz postać na AD czy AP ... Powiem Ci, że Nocturne to postać na jungle więc nie wiem czy Ci się to będzie podobać, a Vladek jest dobry na mida i solo topa ;) Więc zależy to od Ciebie lub dopisz coś więcej czego oczekujesz :D

Opublikowano

Nocturnem już grałem i W Dżungli i Na linii i powiem szczerze na linii lepiej mi nim szło.A co do Vlada to nie umiem nim grać ale myślę, że się nauczę :)

Chodzi mi o Fragowanie w early jak i w late.

f8U07UQ.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz dobrą postać za 6300 ip to polecam GORĄCO Riven! OFF-TANK , Q-3 combo , W-stun , E-Ucieczka , R-dodatkowy damage!

Ona miecie w late game takze polecam.

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz dobrą postać za 6300 ip to polecam GORĄCO Riven! OFF-TANK , Q-3 combo , W-stun , E-Ucieczka , R-dodatkowy damage!

Ona miecie w late game takze polecam.

Akurat riven ma dobre early...

vlad - solo top , łatwo uciec , obszarowe ulti ;]

Vlad nadaje się bardziej na mida, na topie większość go je.

Nocturne to typowy jungler, rzadko może iść na topa ponieważ robiony od offtanka nie ma dmg, za to pod full ad nie ma hp.

Vlad dobrze sprawuje się na midzie, łatwo kille zdobyć w late, dobra postać.

Opublikowano

UP

HAHAHAHAH

Nocturne pod offtanka nie ma dmg? ok, a ty idziesz nim pure ad ?

I nocturnem nie idzie się na topa z jednego powodu, za bardzo pushuje.

On ma wszystkie predyspozycje, żeby być dobrym solotoperem, ale po prostu to jest taki mordekaiser ad (za bardzo pushuje, przez to jest podatny na ganki).

Ale w odróżnieniu od mordekaisera, nocturnem można iść do jungli dlatego imo tylko jungla.

Na linie możesz iść tylko na TT.

Opublikowano

UP

HAHAHAHAH

Nocturne pod offtanka nie ma dmg? ok, a ty idziesz nim pure ad ?

I nocturnem nie idzie się na topa z jednego powodu, za bardzo pushuje.

On ma wszystkie predyspozycje, żeby być dobrym solotoperem, ale po prostu to jest taki mordekaiser ad (za bardzo pushuje, przez to jest podatny na ganki).

Ale w odróżnieniu od mordekaisera, nocturnem można iść do jungli dlatego imo tylko jungla.

Na linie możesz iść tylko na TT.

Tak, pod offtanka nie ma dmg. Nie ma także escape mechanizmu, oraz tylko 1 cc. Kontruje go większość postaci, w early jest easy killem dla junglera, gdyż tak jak napisałeś - musi pushować.

Opublikowano

Ty chyba jakiś hujowy build składasz jak pod offtanka nie masz dmg.

On z samego skilla q ma +55dmg.

A czy ja gdzieś napisałem, że poszedłbym nim na solo ?

Dla mnie tylko jungla, ale z buildem pod offtanka, na którym mam dmg.

Opublikowano

Dariusha nie chce bo mi się nie podoba nim grać.Nad Riven się zastanowię bo to bardzo dobry pomysł nie pomyślałem o tym.A co do Tematu: Może by tak Casisiopeie?

f8U07UQ.png

Opublikowano

Ja tam bardzo polecam lee sina dobry pod jungle jak i na solo topa dobre combo q>auto attack>r>e>q duzy dmg troche trudny do ogarniecia ale jak ogarniesz to ciśniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...