Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Draenor2 kim grać

wiktorid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nwm kim grac mam mentala 37lvl skile slabe tylko silne m2 koń bojowy i tam kasy to mam itp ale chodzi mi oto kim grać ponieważ na 90lvl nie wiem kto by mocniej walił mental czy dagger bo dagger mi sie spodobał ale mi sie nie chce tuc temu i temu lvl-e a na eq to mam sporo i jeszcze dorabiam problem w tym że ninja dużej ubija metki ale j ak ma bron na 70 to ma na potwory 20% dodaje to też jest wartość kurde doradźcie mi wgl tanie ku ma a weście body to takie podrożałe ku . . . czy może sura bm wp bo mam fmsa +9 śr 20 int 12 20dt itp to na sure więcej ale kurde sam nie jestem zdecydowany prosze nagroda like lub + ; )

Opublikowano

Ja na twoim miejscu rozpocząłbym grę WP, jest on najlepszy w PvM i dobry w PvP, także to optymalna postać. Wszystko zależy od ciebie, kim ci się lepiej będzie grało.

h6IduA1.png

Opublikowano

O ja cie pierd... Opisałeś wszystko w 2 zdaniach xD Graj mentalem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nawet się nie bierz za gre ninją jak nie umiesz, jedyny sensowny exp to ninją na poli wiem bo sam na draenorze wbilem 75 daggerem w 4-5 dni na poli. Ja tam ogólnie nie polecam grać, bo był niezły bug na yang i większość porobiła eq/skille tak naprawdę za free. ale jak Ci tak zależy to graj mentalem/wp'kiem

Opublikowano

Nawet się nie bierz za gre ninją jak nie umiesz, jedyny sensowny exp to ninją na poli wiem bo sam na draenorze wbilem 75 daggerem w 4-5 dni na poli. Ja tam ogólnie nie polecam grać, bo był niezły bug na yang i większość porobiła eq/skille tak naprawdę za free. ale jak Ci tak zależy to graj mentalem/wp'kiem

Tak tylko Ci co tego używali mają bana :) Gawra top1 ma bodajże perma (nie ma go w ranku) RitaMarley czy jakoś też jest ban, było pisane o tym na forum. Wystarczy poczytać. Co do tematu. Sam mam ninję 80, w grocie jest hard ale PvP bardzo przyjemne. Jeżeli masz wybierać między mentalem,a daggerem to weź daggera.

Opublikowano

Graj mentalem bo widze ze chodzi ci tutaj o przyjemny exp, ninja tez sie przyjemnie expi ale zeby ubic metoa to pottrzebujesz sztylety i miecz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...