Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 2 pytania.

Gość Abs025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mogę jakoś zraportować gracza? Dzisiaj przez 4 tdm 1000 vs 1000 na kanałach gościu za każdym razem uzyskał 90/18 +/- jest to nie możliwe, gościu używa cheat'a jakiegoś, zwłaszcza, że każdy pisał to na "ogolnym" a ja trawiwszy mu 5 razy w łeb z M98B po prostu nie padł. Tak jakby kula mu przez łeb przeleciała nie zadając obrażen. A on mnie 1-dym strzałem zciągnął ze swojego L85A2 z tłumikiem... Da się jakoś wysłać raport do EA i oni sprawdzą go dokładniej czy tam przyjżą mu się?

Drugie, to takie, komputer spokojnie uciąga mi bf, lecz mam od czasu do czasu takie zacinki kilku sekundowe, jest to strasznie upierdliwe, nie wiem czemu .. Przyznam się, że nie wiem o co chodzi z tym medzium/ultra itp więc może powinienem coś w opcjach pozmieniać?

Jak coś, to:

Procesor: Intel? Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz 2,83GHz

Pamiec ram: 4,00 GB

64-bitowy system operacyjny

Nie wiem jak sprawdzić resztę, tzn zasilacz, karta graficzna itd.. jak ktoś napiszę, do dodam to. A jeżeli mi ktos napsize, zebym zaktualizowal w karcie, to tez nie wiem jak.

Czekam na pomoc. pozdrawiam

Opublikowano

1.Tak, jest taka możliwość. Wchodzisz w raport tego meczu, następnie naciskasz na trójkącik obok tego cheatera, potem "Report cheat or exploit" i wypełniasz pole. Jednak musisz mieć dowody na to że cheatował bo same staty nie czynią go cheaterem.

2. Te "medium/ultra" to skala detali mapy, otoczenia i wyposażenia (czyli tak jakby "piękność grafiki"). Skala zaczyna się od najsłabszych detali czyli minimum, po najlepsze czyli Ultra. Oczywiście ustawienie wyższych detali odbija się na spadku płynności gry, więc radze zostawić na auto (czyli automatycznie Ci dobiera detale do Twojego sprzętu). Kartę graficzną i inne podzespoły sprawdzisz przez menadżera urządzeń. Wejdź w start, prawym na Komputer, następnie Właściwości i po lewej masz Menadżer Urządzeń.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

ABS powiem ci szczerze : ) Możliwe jest : ) mieć takie staty wystarczy długo grać w battlefielda ja gram od 1943 : ) zacznij od starszych wersji : ) a nie osądzaj każdego o czita a możliwe że jak strzelałeś w głowę z m98b to się respił jest takie coś jak ochrona przez jakiś czas albo lag :) albo jak się nie rusza ; 0 to nie da się go zabić bo możliwe że mu laguje na następny raz nagraj filmik ok?

Opublikowano

Karty graficzne:

NVIDIA GeForce GTX 460 --> Tak mi wyszło, dobra to jest karta do bf'a?

@up, na serwerze grały 64 osoby na kanałach tdm ... Każdy się na niego skarżył aż po kilku minutach admin go wywalił..

@2up dzięki za wyjaśnienie ;). Ale jak mam zmienić płynność tej grafiki ?

Opublikowano

Karty graficzne:

NVIDIA GeForce GTX 460 --> Tak mi wyszło, dobra to jest karta do bf'a?

@up, na serwerze grały 64 osoby na kanałach tdm ... Każdy się na niego skarżył aż po kilku minutach admin go wywalił..

@2up dzięki za wyjaśnienie ;). Ale jak mam zmienić płynność tej grafiki ?

Tak to jest dobra karta graficzna do bf i wszystkiego no ale nie jest to jakaś nowość i cud techniki

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dlaczego ktoś nie może dobrze grać? Ostatnio gościu miał w BO 70/1 bez cheatów. Da eis? Da się.

ja mjalem kjedysz sztaty szto - zero wogule ja jestem krulem kolofdjuti

adblockb.png
Opublikowano

A jak mogę zmienić płynność tej grafiki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...